1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Baykan Belediye Başkanı’na Silahlı Saldırı: Zanlılar Yakalandı!

Baykan Belediye Başkanı’na Silahlı Saldırı: Zanlılar Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Baykan Belediye Başkanı Erdem’in evinin bulunduğu Karşıyaka Mahallesi’nde, saat 03.50 sıralarında bir otomobilden çevreye silahla ateş açıldı. Otomobil daha sonra Bitlis istikametine doğru hızla kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine, bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, kamera kayıtlarını inceleyerek aracın plakasını tespit etti. Zanlılar, Bitlis İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri halen devam ediyor.

Vali Kemal Kızılkaya, Kaymakam Fatih Özcan, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ile Baykan Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Erdem ve ilçe halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kızılkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Erdem’in evinin bulunduğu bölgede bir araçtan tüfekle ateş edildiğini ancak kurşunların hedefe ulaşmadığını belirtti.

Şüphelilerin V.Y. ve O.C. olduğu belirtilen Kızılkaya, şüphelilerin aşırı alkol aldıkları ve daha önce birçok suç kaydına sahip olduklarını söyledi.

Kızılkaya, şüphelilerin suçları hakkında detaylı bilgi verirken, adli ve idari tahkikatın titizlikle yürütüldüğünü vurguladı. Halkın huzur ve güvenliği için suçlara karşı mücadelenin devam edeceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baykan Belediye Başkanı’na Silahlı Saldırı: Zanlılar Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin