1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. BBP Genel Başkan Yardımcısından Çarpıcı İdam Cezası Talebi: “2 Suça İdam İstiyoruz!”

BBP Genel Başkan Yardımcısından Çarpıcı İdam Cezası Talebi: “2 Suça İdam İstiyoruz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) gelen son açıklama, partinin istediği idam cezalarını içeriyor. Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, yaptığı açıklamada, “Geldiğimiz noktada, 2 suça idam cezası istiyoruz. Bu suçlardan biri küçük çocuklara cinsel istismarda bulunan ve öldüren canilere, diğeri ise terör örgütlerinin üyelerine ve talimat verenlere” dedi.

Alfatlı, Bursa’da düzenlenen basın toplantısında konuştu. Toplantıya BBP Bursa İl Başkanı Eyüp Eken ve BBP Bursa Meclis Üyesi Haldun Filizli de katıldı. Alfatlı, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını eleştirerek, “Dünyanın görebileceği en büyük kötülük yaşanıyor. Rakamların anlamını yitirdiği bir dönemdeyiz” açıklamasında bulundu.

Suriye’deki terör örgütlerine de kara harekatı çağrısı yapan Alfatlı, “Katliamlar devam ediyor. UNESCO ve DSÖ’den ses yok. Suriye’deki terör örgütleri kara harekatıyla temizlenmeli” ifadelerini kullandı.

Türkiye gündemine de değinen Alfatlı, cinsel istismar olayları ve polis memuru Şeyda Yılmaz’ın şehit edilmesini hatırlatarak, idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini söyledi. “Yeni anayasada 2 suça idam cezası getirilmesi gerektiğini” vurgulayan Alfatlı, “Cezalar caydırıcı olmazsa, istismara uğramış ve şiddete maruz kalmış olanların yakınlarının yüreğine su serpmez” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BBP Genel Başkan Yardımcısından Çarpıcı İdam Cezası Talebi: “2 Suça İdam İstiyoruz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin