1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Çarpıcı İdam Cezası Çıkışı: “Hodri Meydan Diyoruz!”

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Çarpıcı İdam Cezası Çıkışı: “Hodri Meydan Diyoruz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BBP Genel Başkanı olan Mustafa Destici, çocuklara cinsel istismarda bulunanlar ile asker ve polisi şehit eden teröristler için idam cezasının getirilmesini talep etti. Destici, “Hodri meydan diyoruz, madem demokrasi var, o zaman gidelim topluma soralım, referandum yapalım. Bu iki madde için toplum ne derse o olsun” dedi. Partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı BM Genel Kurulu’ndaki konuşması için tebrik etti. Destici, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın siber güvenlik konusundaki açıklamalarını da destekledi ve Siber Güvenlik Başkanlığı için yapılacak çalışmalara ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını belirtti.

Genel Başkan Destici, GSM firmaları ve internet servis sağlayıcı firmaların fahiş fiyat artışları yaptığını dile getirerek, internet ve GSM hizmetlerini temel bir ihtiyaç olarak gördüklerini ve konunun söz konusu şirketlerin insafına bırakılmaması gerektiğini vurguladı. Belirli kalemlerde yüzde 500’ü bulan zamlara karşı olduklarını ifade etti. Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı suçundan kaçarken polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden şüpheliyi rahmetle anan Destici, belirli suçlar için verilen cezaların suçları engellemediğini belirtti. Katalog suçlar için cezaların artırılması ve infaz sürelerinin düzenlenmesi gerektiğini vurgulayarak, ceza sisteminin değiştirilmesi gerektiğini ve idam cezasının getirilmesi ve uygulanması gerektiğini savundu.

Ayrıca, Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu’nda düzenlemeler yapılması gerektiğini belirten Destici, polislere kendilerini koruma hakkının açıkça verilmesi gerektiğini ifade etti. İdam cezasının cinsel istismarda bulunan çocuklar için ve asker ve polis şehit eden teröristler için getirilmesini isteyen Destici, “Madem demokrasi var, o zaman gidelim topluma soralım, referandum yapalım. Bu iki madde için toplum ne derse o olsun” diye konuştu. AA kaynaklı haberde yer alan bu açıklamalar, Mustafa Destici’nin idam cezası konusundaki görüşlerini ve taleplerini yansıtmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Çarpıcı İdam Cezası Çıkışı: “Hodri Meydan Diyoruz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin