1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. BBP İl Başkanı Erkan Demirci Görevinden İstifa Etti: “Verilen Sözlerin Büyük Kısmı Tutulmadı”

BBP İl Başkanı Erkan Demirci Görevinden İstifa Etti: “Verilen Sözlerin Büyük Kısmı Tutulmadı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BBP Partisi İl Başkanı Erkan Demirci, partideki görevinden istifa kararını açıkladı. Demirci, yapılan istişareler sonucunda tatmin edici cevaplar alamadıklarını belirterek, üst yönetim kurulu üyeleriyle birlikte aldıkları kararı kamuoyuyla paylaştı. Erkan Demirci, partiyi daha fazla yormamak adına görev süresinin bitmesine 2 yıl kala istifa etme kararı aldıklarını belirtti.

Demirci, görev süresi boyunca hiç kimseden hiçbir talep almadığını söyledi. Kendilerini rahmetli liderleri gibi tertemiz ellere sahip olduklarını vurgulayan Demirci, partiyi samimiyetle taşımaya çalıştıklarını ifade etti. Ancak verilen sözlerin büyük bir kısmının tutulmadığını ve teşkilatta yapılan olumlu çalışmalara karşı bazı üyelerin direniş gösterdiklerini belirtti. Yapılan önerilerin dikkate alınmadığını ve teşkilat içindeki sorunların artık çözüme kavuşturulamayacağını dile getirdi.

Erkan Demirci’nin istifasının ardından İl Sekreteri Ferhat Serçe, Teşkilat Başkanı Tarık Akbulut ve İl Kadın Kolları Başkanı Kübra Yıldız da görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı. Demirci, siyasi yaşantısını bir süreliğine askıya alacağını ve siyasetin çirkin yüzüyle uğraşmak istemediğini belirtti. Siyasetin belirli kurallar ve nezaket içinde yürütülmesi gerektiğini vurgulayan Demirci, üzgün olduğunu ancak yapabilecekleri çok daha güzel işler bulunduğunu ancak gerekli zeminin oluşmadığını belirtti. Son 3 aydır siyasetin istemediği yönüyle karşı karşıya kaldığını ve bu nedenle istifa kararı almak zorunda kaldığını ifade etti.

Erkan Demirci’nin istifasının parti içinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu olurken, partinin gelecekte nasıl bir yol izleyeceği de belirsizliğini koruyor. Demirci’nin istifasıyla birlikte BBP Partisi’nin yönetiminde değişiklikler olması beklenirken, yeni atamalarla parti içinde yeniden yapılanmaların yaşanması bekleniyor. Yeni dönemde BBP Partisi’nin nasıl bir politika izleyeceği ve hangi isimlerin ön plana çıkacağı ise yakından takip edilecek konular arasında yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BBP İl Başkanı Erkan Demirci Görevinden İstifa Etti: “Verilen Sözlerin Büyük Kısmı Tutulmadı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin