1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. BBP Lideri Mustafa Destici’den Güçlü Türkiye Vurgusu: “Mazlumlar Türkiye’yi Bekliyor!”

BBP Lideri Mustafa Destici’den Güçlü Türkiye Vurgusu: “Mazlumlar Türkiye’yi Bekliyor!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Trabzon’da düzenlediği basın toplantısında Türkiye’nin güçlü olması gerektiğine vurgu yaptı. Karadeniz’in Türkiye için önemine dikkat çeken Destici, bölgenin kıymetini dile getirdi ve Karadeniz’in Türk milleti için canları olduğunu belirtti. Ağustosun zafer ayı olduğunu hatırlatan Destici, tarihe geçmiş liderleri ve şehitleri yad ederek Türkiye’nin güçlenerek yeni zaferlere hazırlanması gerektiğini ifade etti.

Dünyadaki mazlumların Türkiye’yi beklediğini vurgulayan Destici, Filistin, Gazze, Doğu Türkistan, Kafkaslar, Kırım, Balkanlar ve Türkmeneli gibi bölgelerdeki insanların Türkiye’ye umut bağladığını belirtti. Türkiye’nin güçlü olması ve yeni zaferlere hazırlıklı olması gerektiğini söyleyen Destici, Türkiye’nin geçmiş zaferlerini gelecek nesillere taşıyacak güce sahip olduğunu dile getirdi.

Geçen hafta İçişleri, Dışişleri ve Çevre Bakanlarıyla görüşen Destici, göç politikaları, terörle mücadele, Türk İslam coğrafyasındaki son durum gibi konuları ele aldıklarını paylaştı. Türkiye’nin Irak ile olan ilişkilerine de değinen Destici, Irak’ta yaşanan bir olayın provokasyon olduğunu ve Türkiye’nin buna gelmemesi gerektiğini belirtti. Irak topraklarında var olan terör örgütlerinin temizlenmesi gerektiğini vurgulayan Destici, Türkiye’nin terörle mücadelesinin devam edeceğini ifade etti.

Suriye’deki iç savaşın sonlanmadığına işaret eden Destici, Türkiye’nin Suriye’den çıkmayacağını ve iç barışın sağlanmasının ardından diğer ülkelerin de çekilmesinin beklendiğini söyledi. Terörün her türlüsüne karşı olduklarını dile getiren Destici, özellikle masum insanlara karşı yapılan şiddetin yüreklerini dağladığını belirtti.

Son olarak, Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’a değinen Destici, suçluların cezalandırılması gerektiğini ve benzer olayların tekrar yaşanmaması için önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı. Milli tekvandocu Mahmut Bozteke’yi tebrik eden Destici, aynı zamanda yeni av sezonunun da bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BBP Lideri Mustafa Destici’den Güçlü Türkiye Vurgusu: “Mazlumlar Türkiye’yi Bekliyor!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin