1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. BDDK İdari Personel Alımı Başvurusu Başladı! Başvuru Şartları ve Detaylar Burada!

BDDK İdari Personel Alımı Başvurusu Başladı! Başvuru Şartları ve Detaylar Burada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel olarak, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Memur, Mühendis, Grafiker, Sekreter, Tekniker, Teknisyen ve Şoför kadrolarına personel alımı yapacak. Alım giriş sınav sonuçlarına göre yapılacak olup, Memur, Mühendis, Grafiker, Sekreter, Tekniker ve Teknisyen kadroları için sözlü sınav, Şoför kadrosu için ise sözlü ve uygulamalı sınav şeklinde gerçekleştirilecek.

Başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum bulunmama, belirli suçlardan mahkum olmama, askerlik durumunun uygun olması, akıl hastalığı bulunmama, Bankacılık Kanunu şartlarını taşıma, çalışması yasaklananlar kapsamında olmama ve güvenlik soruşturması engelinin olmama gibi kriterler bulunmaktadır.

BDDK idari personel alımı başvurusu 10 Ekim 2024 ile 20 Ekim 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacaktır. Başvurular ise Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvuru ekranı belirtilen tarihler arasında aktif hale gelecek ve adaylar başvurularını bu sistem üzerinden tamamlayabileceklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BDDK İdari Personel Alımı Başvurusu Başladı! Başvuru Şartları ve Detaylar Burada!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin