1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Belediye Başkanı ve Uzman Çavuş Arasında Gerginlik!

Belediye Başkanı ve Uzman Çavuş Arasında Gerginlik!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddiaya göre, birlikte aracıyla evine giden Uzman Çavuş Y.S. ve kız arkadaşı kırmızı ışıkta beklerken bir araca selektör yaptı. Selektör yapılan araçtan inen bir kişiyle arasında gerginlik yaşandı ve iddiaya göre bu kişi Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu idi.

Arbede sırasında kendisine tokat atıldığını belirten Y.S., olayın ardından karakola giderek şikayetçi oldu. Y.S., ifadesinde, “Kırmızı ışık yeşile dönünce aracımla hareket ettim. Bilmediğim siyah renkli bir araç uyarı selektörüm sonrası önüme kırdı. Daha sonra Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu aracından inerek yanıma geldi. Aracımın camı açıktı ve kız arkadaşım beni belediye başkanı olduğu konusunda uyardı. Belediye başkanı yakamdan tutup sol yanağıma yumruk attı. Beni aracımdan çıkarmaya çalıştı. Kendisine askeri personel olduğumu söyledim. Çevredeki vatandaşlar olayın büyümemesi için beni olay yerinden uzaklaştırdı” şeklinde konuştu. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Olay sırasında alkollü olduğu iddia edilen Uzman Çavuş Y.S., “alkollü araç kullanmak”, “kasten yaralama”, “tehdit”, “hakaret” ve “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçlarından 3 ay süreyle görevden uzaklaştırıldı.

Çevredeki insanların şahit olduğu gerginlik anları ise kameraya yansıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Belediye Başkanı ve Uzman Çavuş Arasında Gerginlik!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin