1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Belgrad Sokakları Türk ve Sırbistan Bayraklarıyla Süslendi!

Belgrad Sokakları Türk ve Sırbistan Bayraklarıyla Süslendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sırbistan ziyareti öncesi Belgrad sokakları Türk ve Sırp bayraklarıyla donatıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ziyaretinin ardından özel uçakla Belgrad’a indi. Belgrad Nikola Tesla Havalimanı’nda Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Türkiye’nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy ve Novi Pazar Başkonsolosu Osman Peşmen tarafından karşılandı.

Erdoğan’ı karşılamaya eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, MİT Başkanı İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Dış politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün de eşlik etti. Erdoğan, karşılamanın ardından konaklayacağı otele geçti.

Sırbistan ziyaretinde Erdoğan’ın geçeceği güzergah ve Sırbistan Sarayı, Türk ve Sırp bayrakları ile donatıldı. Erdoğan’ın Arnavutluk ve Sırbistan ziyaretlerini 10-11 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceği açıklanmıştı. Bugün Arnavutluk ziyaretini tamamlayan Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bayram Begay ve Başbakan Edi Rama ile görüştü. Yarın ise Sırbistan’da temaslarda bulunması bekleniyor. Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic’in resmi törenle karşılayacağı Erdoğan, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkıda bulunacak görüşmeler yapacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Belgrad Sokakları Türk ve Sırbistan Bayraklarıyla Süslendi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin