1. Haberler
  2. Spor
  3. Benfica, Milli Futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nu Transfer Etti ve Bruno Lage’yi Teknik Direktör Yaptı!

Benfica, Milli Futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nu Transfer Etti ve Bruno Lage’yi Teknik Direktör Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Portekiz’in Benfica kulübü, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nu kadrosuna dahil ederek teknik direktörlük görevine Bruno Lage’yi getirdi. Benfica, ligin ilk 4 haftasında kötü sonuçlar alınmasının ardından 31 Ağustos tarihinde görevine son verdiği Roger Schmidt’in yerine Bruno Lage’yi tercih etti. Lizbon kentinin takımı olan Benfica, Bruno Lage ile iki sezonluk sözleşme imzaladı. Lage, taraftarları geri kazanıp çekici bir futbol tarzı oynamak istediklerini belirtti. Geçmişte Benfica’yı çalıştıran 48 yaşındaki Portekizli teknik adam, takımı ofansif, dinamik ve eğlenceli bir futbol anlayışıyla oynatmak istediğini söyledi.

Bruno Lage, 2018-2020 yılları arasında Benfica’yı çalıştırarak bir kez lig şampiyonu yapmıştı. Daha sonra Brezilya’nın Botafogo takımını çalıştıran Portekizli teknik adam, Benfica’ya geri dönüş yapmıştır. Benfica, Portekiz 1. Ligi’nde geride kalan 4 haftada 7 puanla 7. sırada yer almaktadır. Portekiz ekibi, Türk takımı Galatasaray’dan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu ile de gücüne güç katmıştır. Bruno Lage, Benfica’nın UEFA Avrupa Ligi’nde İstanbul’da oynanan mücadelede Galatasaray’ı 2-1 yenerek önemli bir galibiyet almıştı.

Benfica’nın teknik direktörlük koltuğuna getirilen Bruno Lage, takımı daha başarılı bir konuma getirmeyi hedeflemektedir. Geçmişte Benfica’yı şampiyon yapmış olan Lage, yine benzer bir başarı hikayesi yazmak istemektedir. Taraftarların beklentilerine karşılık vermek ve güzel futbol anlayışını sahaya yansıtmak için çaba harcayacak olan Bruno Lage, Benfica’nın önemli bir dönüşüm geçireceğine inanmaktadır. Takımının hem iç saha performansını hem de deplasmanlardaki mücadelesini üst seviyelere çıkarmak için çalışacak olan Portekizli teknik adam, taraftarların da desteğiyle Benfica’yı zirveye taşımayı amaçlamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Benfica, Milli Futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nu Transfer Etti ve Bruno Lage’yi Teknik Direktör Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin