1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Berberin Manevrası Ölüme Neden Oldu! Kaza Yerinde İlginç Detay: Köpek Sağ Çıktı!

Berberin Manevrası Ölüme Neden Oldu! Kaza Yerinde İlginç Detay: Köpek Sağ Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de bir berber olan Hasan Özkaya’nın, yolda giderken karşılarına çıkan köpeği fark ederek ani bir manevra yapması sonucunda 10 F 0501 plakalı otomobilleri, 10 AEK 163 plakalı hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Kazada, otomobilin ön kısmı hafriyat kamyonunun altına girdi ve hurdaya döndü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kontroller sonucunda, otomobilde bulunan sürücü Hasan Özkaya ile yanındaki Ali Yıldız (20) ve Nazife Nehir Akyay’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan Fatma Sıla Ecerel ise Burhaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın şahitleri, kaza esnasında köpeğin zarar görmediğini ifade etti.

Olay sonrasında, Özkaya ve Yıldız’ın cenazeleri aileleri tarafından teslim alındı. İki arkadaşın cenazesi, Havran’ın kırsal Köylüce Mahallesi’nde ikindi namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi. Akyay’ın cenazesi ise Edremit’te toprağa verildi. Ancak, kazada ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybettiği söylenen Fatma Sıla Ecerel’in aslında ölmediği ortaya çıktı.

Fatma Sıla Ecerel’in Edremit Devlet Hastanesi’ne sevki sırasında kimlik tespitinde zorluk yaşandığı ve yanlış bir bilgilendirme sonucunda öldüğü şeklinde haberler dolaştı. Daha sonra gerçek ortaya çıkarak Ecerel’in hayatta olduğu belirlendi. Hastanedeki tedavisi devam eden Ecerel’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı. Bu olay, köpeğin yola çıkmasıyla başlayan bir dizi talihsiz olayın sonucunda yaşanan acı bir kaza olarak Balıkesir halkını derinden üzmüştür. Kazada yaşamını kaybedenlerin yakınlarına ve yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Berberin Manevrası Ölüme Neden Oldu! Kaza Yerinde İlginç Detay: Köpek Sağ Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin