1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Berlin’de Şok Edici Cinayet Skandalı: Doktor 4 Yaşlı Hastayı Öldürdü mü?

Berlin’de Şok Edici Cinayet Skandalı: Doktor 4 Yaşlı Hastayı Öldürdü mü?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berlin’de yaşanan skandal, 39 yaşındaki bir doktorun iddiaya göre 4 yaşlı hastası öldürdükten sonra delilleri gizlemek amacıyla evlerini yakmasıyla gündeme geldi. Berlin Savcılığı tarafından yapılan açıklamada, doktorun dört yaşlı hastayı 11 Haziran ile 24 Temmuz tarihleri arasında öldürdüğü ve daha sonra cinayetleri örtbas etmek için evlerini ateşe verdiği belirtildi. Soruşturma devam ederken, doktorun ilk olarak 87 yaşındaki bir kadını öldürdüğü ve dairesini ateşe verdiği ifade edildi. Ancak itfaiyenin müdahalesiyle kadın kurtarıldı ancak daha sonra hastanede hayatını kaybetti. Daha sonra 76 yaşındaki bir kadını ve 94 yaşındaki bir kadını öldüren doktor, evlerini ateşe verme girişimlerinde bulundu. Son olarak 72 yaşındaki bir kadını öldürüp daireyi yakmasıyla yakalandı.

Berlin’de yaşanan bu olay, Almanya’nın en büyük başkentinde büyük yankı uyandırdı. Doktorun palyatif bakım ekibinde çalıştığı ve dört yaşlı hastayı öldürdüğü iddia edildi. Berlin Savcılığı’nın doktor hakkında yürüttüğü soruşturma sonucunda öldürme suçlamalarıyla gözaltına alındığı açıklandı. Aynı zamanda tamamlanmış kundaklama ve kundaklama teşebbüsü suçlamaları da yöneltilen doktor, cinayetleri işledikten sonra delilleri yok etmek amacıyla evlerini ateşe verdiği şüphesi altında tutuluyor. Polis, doktorun 11 Haziran ve 24 Temmuz tarihleri arasında 4 yaşlı hastayı öldürdüğünü ve evlerini yakma olaylarının gerçekleştiğini belirtti.

Doktorun hedef aldığı yaşlı hastaların ölümüne dair detaylı inceleme devam ederken, yetkililerin verdiği bilgilere göre doktorun önce yaşlı kadınları öldürdüğü, ardından dairelerini yakmak istediği ifade edildi. Ancak son yaşadığı olayda başarılı olamayarak polis tarafından yakalandı. Berlin Eyaleti Kriminal Soruşturma Dairesi ve Berlin Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmalar, doktorun diğer suçlarının da açığa çıkmasını bekliyor.

Berlin’de yaşlı hastaları hedef alan 39 yaşındaki doktorun suçlamalarla gözaltına alınması, Almanya’da büyük şok yarattı. Başkentteki bu skandal olayın detayları incelendikçe doktorun vahşi yöntemleri de gün yüzüne çıkmaya başladı. Alman yetkililer, olayın incelenmesi ve diğer potansiyel mağdurların tespit edilmesi için çalışmalarını sürdürürken, halk bu tür vahşi suçların önlenmesi için daha etkili tedbirler alınması çağrısında bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Berlin’de Şok Edici Cinayet Skandalı: Doktor 4 Yaşlı Hastayı Öldürdü mü?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin