1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: “Derbilerin Takımı Beşiktaş, Güven Vermeye Devam Ediyor!”

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: “Derbilerin Takımı Beşiktaş, Güven Vermeye Devam Ediyor!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Futbol Kulübü Başkanı Hasan Arat, takımının Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu. Süper Lig’in 34. haftasında 27 Nisan Cumartesi akşamı Fenerbahçe’ye konuk olacak olan siyah-beyazlı ekip için Arat, Beşiktaş’ın derbilerde her zaman iddialı olduğunu ve ne yapacağının kimse tarafından tahmin edilemeyeceğini belirtti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu’nun 18 Temmuz’da gerçekleştireceği seçimle ilgili de görüşlerini dile getirdi.

Hasan Arat’a yöneltilen TFF Başkanlık seçimi destekleyeceği aday konusunda soruya ise Arat, Beşiktaş Kulübü olarak adayların netleşmesini beklediklerini ve çok adaylı bir seçim olması dileklerini ifade etti. Arat, bu durumun takımların doğru ekibi seçme şansını artıracağını belirtti. Ayrıca, derbi maçı öncesinde Beşiktaş’ın her zaman galibiyet için sahaya çıktığını ve bu kez de hedefin galibiyet olduğunu vurguladı.

Aynı zamanda Dünya Atletizm Federasyonu İcra Kurulu’nda görev alan Hasan Arat, EXPO 2016 alanında düzenlenen Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası hakkında da açıklamalarda bulundu. 52 ülkeden 432 sporcunun katıldığı şampiyonanın önemine değinen Arat, gençlerin bu spora teşvik edilmesi gerektiğini belirtti ve Türkiye’nin organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştireceğine inandığını ifade etti.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, takımın Türkiye Kupası süreci ve lig performansı hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Arat, oyuncularının Türkiye Kupası’nı alarak taraftara kendilerini affettireceğine olan inancını dile getirirken, transferlerle takımın güçleneceğini ve iyi yerlere geleceğini düşündüğünü belirtti. Ayrıca antrenörle ilgili çalışmaların devam ettiğini ve Serdar Topraktepe’nin başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Vincent Aboubakar’ın geleceği konusunda da konuşan Hasan Arat, Aboubakar’ın çalışmalarını sürdürdüğünü ve gerekenin yapılacağını belirtirken, basketbolda EuroLeague hedeflerinin devam ettiğini ve Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın bu hedefe ulaşmak için çaba gösterdiğini ifade etti. Ayrıca voleybol ve kadın hentbol takımlarıyla ilgili gelecek planları hakkında olumlu düşüncelerini paylaştı.

Sonuç olarak, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın yaptığı açıklamalarda takımının gelecek planları, hedefleri ve spordaki genel durum hakkında iyimser ve umutlu olduğu görülmektedir. Takımın Türkiye Kupası’nda başarılı olması ve lig performansının daha da iyiye gitmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Arat, kulübün spor dallarındaki başarılarını artırmak için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: “Derbilerin Takımı Beşiktaş, Güven Vermeye Devam Ediyor!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin