1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Beşiktaş, Grazer AK’yı 5-1 Mağlup Etti! Giovanni van Bronckhorst: “Ritim Bulduğumuzu Düşünüyorum”

Beşiktaş, Grazer AK’yı 5-1 Mağlup Etti! Giovanni van Bronckhorst: “Ritim Bulduğumuzu Düşünüyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, 5-1’lik skorla Grazer AK karşısında galip gelerek hazırlık maçında başarılı bir performans sergiledi. Mücadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Slovenya kampıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kamp sürecinden memnun olduğunu belirten van Bronckhorst, bir maçlarının iptal edilmesine rağmen bugünkü maçtan mutlu olduklarını dile getirdi. Oyunun daha küçük bir sahada oynanmasına rağmen iyi geçtiğini ve İstanbul’a iyi döneceklerini belirtti. Pas ve hareketlilik açısından iyi olduklarını düşündüğünü ifade etti.

Mücadelede 2 gol 1 asistlik performans sergileyen Mustafa Hekimoğlu hakkında konuşan van Bronckhorst, genç oyuncunun performansından çok memnun olduğunu vurguladı. Takımın genç yeteneklerinin kendisini mutlu ettiğini belirten teknik adam, Mustafa’nın başarılı bir başlangıç yaptığını ve gelecek haftalarda daha fazla süre alabileceğini söyledi. Genç oyuncuların takımın motivasyonunu artırdığını ve onların kalitesiyle birlikte takımın daha iyi bir seviyeye geleceğini ifade etti.

Van Bronckhorst, maçta gördüklerinin istediği türden olduğunu ve takımın hücumda iyi bir performans sergilediğini belirtti. Oyuncularının fiziksel durumunun ilerlemesiyle gelecek haçalar için özgüven kazandıklarını söyleyen Giovanni van Bronckhorst, takımın daha hazır olacağını vurguladı.

Yeni transfer Rafa Silva’nın ritmini bulmaya başladığını belirten van Bronckhorst, Rafa’nın boş pozisyonları iyi değerlendirdiğini ve diğer oyuncularla da iyi bir kombinasyon oluşturduğunu söyledi. Benfica’da gösterdiği kalitesini Beşiktaş’a yansıtmaya başlayan Rafa Silva’nın performansından memnun olduğunu belirten teknik adam, oyuncunun kısa sürede takıma uyum sağlamasıyla ilgili umutlu olduğunu dile getirdi.

Giovanni van Bronckhorst’un açıklamalarıyla Beşiktaş’ın hazırlık maçındaki başarılı performansı ve genç yeteneklerin takıma olan katkısı öne çıkarken, yeni transferin de uyum sürecinin hızla ilerlediği gözlemlendi. Beşiktaş’ın hedefleri doğrultusunda ilerleyen hazırlık maçlarıyla takımın form durumu ve oyun anlayışı şekillenmeye devam edecek gibi görünmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Grazer AK’yı 5-1 Mağlup Etti! Giovanni van Bronckhorst: “Ritim Bulduğumuzu Düşünüyorum”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin