1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş İkinci Başkanı: Federico Chiesa Transferinde Son Durum!

Beşiktaş İkinci Başkanı: Federico Chiesa Transferinde Son Durum!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Juventus’un yıldız oyuncusu Federico Chiesa’nın transferi konusunda açıklamalarda bulundu. Yeni sezona Samsunspor deplasmanında başlayacakları belirtiliyor. Maçın 21.45’te başlayacağı ve hakem Ali Şansalan’ın düdük çalacağı ifade ediliyor. Beşiktaş, yeni sezon öncesi Galatasaray’ı 5-0 yenerek Süper Kupa’yı kazanmış ve lig şampiyonluğu için mücadele etmeye hazırlanıyor. Yeni transferler ve teknik ekip ile hedeflerine ulaşmayı amaçlıyorlar.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, haberlerde sıkça anılan Federico Chiesa’nın transferi konusunda detaylar verdi. Yücel’e göre, Chiesa’nın kulübü Juventus, oyuncu için 15 milyon Euro bonservis talep ediyor. Beşiktaş’ın ise bu miktarı karşılamaya yanaşmadığı belirtiliyor. Yücel, 7 kulübün Chiesa ile ilgilendiğini ve Beşiktaş’ın teklifini yaptığını ancak rakamın yüksek olduğunu ve şu an için transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğunu belirtti.

Yücel, Federico Chiesa’nın gündemlerinden çıktığını açıkladı. Beşiktaş’ın menfaatlerini oyuncu isimlerinden daha önemsediklerini vurgulayarak, transfer sürecinde dikkatli davrandıklarını ifade etti. Chiesa’nın artık Beşiktaş’ın gündeminden çıktığını söyleyerek, kulübün doğru kararlar alması gerektiğini belirtti.

Transfer süreciyle ilgili konuşan Yücel, taraftarları uyumaya ve transferin son gününe kadar çalışacaklarını söyledi. Takıma katılacak karakterli ve istekli oyuncularla kadrolarını güçlendirmeye çalışacaklarını ifade etti. Yeni sezon başladığı için moralli olduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Yeni oyuncuların performansından memnuniyet duyduklarını ve takıma yapacakları yeni takviyelerle daha da güçleneceklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş İkinci Başkanı: Federico Chiesa Transferinde Son Durum!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin