1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş ile Fenerbahçe Arasındaki Derbilerde Son 10 Maçta Beraberlikler Dikkat Çekiyor

Beşiktaş ile Fenerbahçe Arasındaki Derbilerde Son 10 Maçta Beraberlikler Dikkat Çekiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesinde iki takım arasındaki son 10 maç incelendiğinde, 5 maç beraberlikle sonuçlandı. Geri kalan 5 maçtan 3’ünü Beşiktaş, 2’sini ise Fenerbahçe kazandı. Beşiktaş, son maçında Serdar Topraktepe’nin idaresinde Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ederken, Fenerbahçe ise İsmail Kartal yönetiminde deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.

Son maçlarda beraberliklerin göze çarptığı Beşiktaş – Fenerbahçe derbilerinde, ligdeki son 10 müsabakanın 5’inde taraflar 1’er puanla sahadan ayrıldı. Kalan 5 maçtan 3’ünü Beşiktaş, 2’sini ise Fenerbahçe kazandı. Bu maçlarda Beşiktaş 19 gol atarken, Fenerbahçe 17 golle rakibine karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon Kadıköy’de oynanan maçı 4-2’lik skorla Beşiktaş kazanırken, bu sezonun ilk yarısında Dolmabahçe’de oynanan karşılaşmayı ise Fenerbahçe 3-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe’nin ev sahibi olarak son 5 karşılaşmada Beşiktaş’a karşı 1 galibiyeti bulunmaktadır. Bu süreçte 2 maç Beşiktaş’ın, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Kadıköy’deki son 5 karşılaşmada Beşiktaş 12 gol atarken, Fenerbahçe 11 golle cevap verdi. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan son 5 Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde alınan sonuçlar ise şöyle:

– 2022-2023: Fenerbahçe 2 – Beşiktaş 4
– 2021-2022: Fenerbahçe 2 – Beşiktaş 2
– 2020-2021: Fenerbahçe 3 – Beşiktaş 4
– 2019-2020: Fenerbahçe 3 – Beşiktaş 1
– 2018-2019: Fenerbahçe 1 – Beşiktaş 1

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki rekabetin tarihi ve istatistikleri, önümüzdeki karşılaşmanın heyecanını artırırken taraftarları da merakla beklemeye yönlendiriyor. Maçın sonucu ve sonrasında oluşacak gelişmeler, Süper Lig’de üst sıralarda yer alan takımlar arasındaki rekabeti daha da kızıştırabilir. İki takımın da ligdeki başarılı performansları, maçı daha da heyecanlı hale getiriyor ve futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip etmelerini sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş ile Fenerbahçe Arasındaki Derbilerde Son 10 Maçta Beraberlikler Dikkat Çekiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin