1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel’den TFF’ye Sert Tepki: “En Kısa Zamanda Yolcusunuz”

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel’den TFF’ye Sert Tepki: “En Kısa Zamanda Yolcusunuz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Kulübü’nün ikinci başkanı Hüseyin Yücel, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından PFDK’ya sevk edilmesi üzerine kulüpten tepki aldı. Yücel, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılan Semih Kılıçsoy için TFF’ye eleştirilerde bulunurken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar sebebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Bu durum karşısında Beşiktaş Kulübü, federasyona tepki göstererek eleştirilerde bulundu.

Beşiktaş Kulübü’nün yaptığı açıklamada, ülke futbolunda eleştirilere tahammülsüzlük ve sürekli para cezaları verilerek gönüllülerin eleştiri haklarının kısıtlanmaya çalışıldığı belirtildi. Hüseyin Yücel’in Semih Kılıçsoy’un milli takıma transferiyle ilgili yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle PFDK’ya sevk edilmesi, kulüp tarafından tepkiyle karşılandı. Yücel’in yaptığı açıklamalarda, Semih Kılıçsoy’un Beşiktaş camiasının ve Türkiye’nin gururu olduğu vurgulandı ve TFF’nin genç bir sporcunun kariyerine zarar veren kararlar aldığı eleştirildi.

Hüseyin Yücel ise PFDK’ya sevk edilmesinin ardından sosyal medya hesabından sert bir paylaşımda bulundu. Yücel, TFF’yi korkaklıkla ve olayları manipüle etmekle suçlayarak kendilerine verilecek cezaların onlara ancak madalya olacağını belirtti. Beşiktaş taraftarı olarak her zaman dimdik duracaklarını ve TFF’nin karanlık zihniyetine karşı tek vücut olarak mücadele edeceklerini ifade etti. Hüseyin Yücel, federasyonun tutumundan dolayı kendilerine yapılan haksızlıklara karşı çıkmaktan çekinmeyeceklerini ve gereken tepkiyi vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Bu gelişmeler neticesinde Beşiktaş Kulübü, yöneticileri ve taraftarlarıyla birlikte takımına sahip çıkma konusunda kararlı bir duruş sergilemeye devam etmektedir. Kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel’in yaşadığı sürecin ardından takıma destek verme ve haklarını savunma konusundaki kararlılığı, Beşiktaş camiasının birlik ve beraberlik içinde kenetlenmesine neden olmuştur. TFF’nin aldığı kararlar ve tutumu, kulüp içinde ve dışında tepkilere yol açarken, Beşiktaş sportif başarılarıyla olduğu kadar haklarına sahip çıkma konusundaki kararlı tavrıyla da adından söz ettirmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel’den TFF’ye Sert Tepki: “En Kısa Zamanda Yolcusunuz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin