1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Beşiktaş-Lugano Maçı EXXEN’de! İşte Detaylar…

Beşiktaş-Lugano Maçı EXXEN’de! İşte Detaylar…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş ve Lugano, Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında karşı karşıya gelecek. İlk maçın İsviçre’de oynanmasının ardından rövanş Türkiye’de Tüpraş Stadı’nda gerçekleşecek. Bu kritik maç, 29 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak. Beşiktaş ile Lugano arasındaki maç, EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

İlk maçta deplasmanda oynayan Beşiktaş, rakibine 3-3 beraberlikle karşılık vermişti. Beşiktaş, deplasmanda 3-1 öne geçmesine rağmen Lugano’nun gollerine engel olamamış ve maç berabere sonuçlanmıştı. Bu beraberlik Beşiktaş’ın bu sezonki ilk resmi karşılaşma galibiyeti alamadığı maç oldu. Ancak Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0, ligde Samsunspor’u 2-0 ve Antalyaspor’u 4-2 mağlup eden Beşiktaş, Avrupa Ligi play-off turunda da gruba kalma umudunu sürdürüyor.

Beşiktaş’ın hedefi bu maçı kazanarak Avrupa Ligi gruplarına katılmak. Lugano ise gruba kalma mücadelesini sürdürmek istiyor. Bu maçın sonunda eğer eşitlik varsa uzatmalar veya penaltı atışları sonucu belirleyecek. Beşiktaş, galibiyet durumunda kesin olarak gruplara kalacak. Lugano’ya karşı galibiyet alarak Avrupa arenasında yoluna devam etmek isteyen Beşiktaş, taraftarlarının da desteğiyle sahadan galip ayrılmayı hedefliyor.

Bu önemli karşılaşmada maçın hakemi Romanyalı Radu Petrescu olacak. Petrescu’ya Radu Ghinguleac ve Mircea Mihail Grigoriu yardımcılık yapacak. Dördüncü hakem ise Marcel Birsan olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini Catalin Popa üstlenirken, Yardımcı Video Yardımcı Hakem (AVAR) ise Andrei Chivulete olacak.

Beşiktaş ve Lugano arasındaki heyecan dolu mücadele, Avrupa Ligi play-off turunu geçmek isteyen her iki takımın da taraftarlarını heyecanlandırıyor. Beşiktaş’ın hedefi rakibini mağlup ederek gruplara kalmak ve Avrupa macerasını sürdürmek. Lugano ise gruba kalmak için Beşiktaş karşısında zorlu bir mücadele verecek. Bu karşılaşmanın sonunda hangi takımın Avrupa Ligi gruplarına katılacağı ve hangi takımın yolu UEFA Konferans Ligi’nde devam edeceği ise merak konusu olarak devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş-Lugano Maçı EXXEN’de! İşte Detaylar…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin