1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Lugano Maçı Kadrosunu UEFA’ya Bildirdi!

Beşiktaş, Lugano Maçı Kadrosunu UEFA’ya Bildirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Lugano ile karşılaşacakları maçın kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Maç, 22 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.30’da oynanacak. Siyah-beyazlılar, Lugano karşılaşması için belirledikleri kadroyu açıkladı. Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain kadroda yer almadı, ancak ayrılması söz konusu olan Vincent Aboubakar kadroda yer aldı.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Lugano ile oynayacağı maç, 22 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.30’da gerçekleşecek. Karşılaşma öncesi Siyah-beyazlılar, UEFA’ya müsabaka için belirledikleri kadroyu bildirdi. Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain, Lugano maçı için kadroda değilken, takımdan ayrılması olası olan Vincent Aboubakar kadroda yer aldı.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play off maçı için belirlediği kadroda dikkat çeken isimler var. 22 Ağustos Perşembe günü oynanacak olan Lugano karşılaşması öncesi Siyah-beyazlılar, UEFA’ya müsabaka için kadroyu iletti. Kadroda Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain bulunmazken, Vincent Aboubakar’ın kadroda olması bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ile Lugano arasında oynanacak maçın kadrosu belirlendi. Karşılaşma, 22 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.30’da başlayacak. Siyah-beyazlılar, Lugano maçı için kadroyu UEFA’ya bildirdi. Kadroda Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain yer almazken, Vincent Aboubakar’ın isminin listede olması dikkat çekti.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Lugano ile oynayacağı maçın kadrosu UEFA’ya iletilmiş durumda. Karşılaşma, 22 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.30’da başlayacak. Siyah-beyazlılar, Lugano maçı için belirledikleri kadroyu açıkladı. Kadroda bulunmayan isimler arasında Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain yer alırken, Vincent Aboubakar’ın kadroda olması dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Lugano Maçı Kadrosunu UEFA’ya Bildirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin