1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Shakhtar Donetsk’e 1-0 Mağlup Oldu: İşte Maçın Detayları!

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk’e 1-0 Mağlup Oldu: İşte Maçın Detayları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Slovenya kampındaki hazırlık maçında Shakhtar Donetsk’e 1-0 mağlup oldu. Maç, Z’dezele Stadı’nda oynandı ve Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde gerçekleşti. Takım savunmasında Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Omar Colley ve Arthur Masuaku sahada yer aldı. Orta sahada ise Milot Rashica, Al Musrati, Demir Ege Tıknaz, Gedson Fernandes ve Rafa Silva görev yaptı. Forvette ise Vincent Aboubakar forma giydi. Yeni transfer Ciro Immobile ise maçı tribünden izledi.

Maçın ilk yarısında, 8. dakikada Beşiktaş ceza sahasına gönderilen uzun pasta Oleksandr’ın şutu direkten döndü. 38. dakikada Kevin’in vuruşu auta gitti. İlk yarının son dakikasında ise Oleksandr’ın şutu dışarı çıktı.

İkinci yarıya Ersin Destanoğlu-Göktuğ Baytekin, Colley-Tayyip Talha Sanuç, Masuaku-Emrecan Terzi, Rafa Silva-Muleka, Aboubakar-Mustafa Erhan Hekimoğlu değişiklikleriyle başlayan Beşiktaş, ilerleyen dakikalarda daha fazla değişiklik yaptı. Ancak, 66. dakikada Shakhtar Donetsk Pedro Henrique’nin golü ile 1-0 öne geçti. Beşiktaş, son dakikalarda birçok fırsat yakaladı ancak golü bulamadı ve maçı 1-0 kaybetti.

Gedson Fernandes-Ernest Muçi, Al Musrati-Salih Uçan, Demir Ege Tıknaz-Onana, Rashica-Semih Kılıçsoy, Svensson-Onur Bulut gibi değişikliklerle maça devam eden Beşiktaş, rakip kaleye yaklaşsa da sonuca ulaşamadı. Maçın sonucunda Shakhtar Donetsk sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu maç, Beşiktaş’ın yeni transferlerinin uyumu ve takımın genel performansı için önemli bir deneyim oldu. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, maç sonrasında takımın performansını değerlendirecek ve eksiklikleri belirleyerek üzerinde çalışacak. Beşiktaş, sezon öncesi hazırlıklarına devam ederken bu tür maçların takımın gelişimine katkı sağlayacağı düşünülüyor.İlk hazırlık maçında rakibine 1-0 yenilen Beşiktaş, ilk mağlubiyetini aldı. Takım, bu maçı analiz ederek ilerleyen dönemlerde daha iyi performans göstermeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Shakhtar Donetsk’e 1-0 Mağlup Oldu: İşte Maçın Detayları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin