1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Yönetiminden Angel Di Maria Açıklaması: Şaşırtıcı Detaylar Ortaya Çıktı!

Beşiktaş Yönetiminden Angel Di Maria Açıklaması: Şaşırtıcı Detaylar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ederek finale çıktıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uçar, Arjantinli oyuncu Angel Di Maria’nın takımlarının listesinde olmadığını belirtti ve gelecek sezonun planlamasına başladıklarını söyledi. Takımın hedefe yönelik bir transfer yapmayı planladığını dile getiren Uçar, bugünkü maçın önemine vurgu yaptı.

Uçar, gelecek sezonun planlamasına başladıklarını ve hala yeni hocanın netleşmediğini ifade etti. Başkanın çabalarının devam ettiğini belirten Uçar, hoca konusunda 23’e kadar bir açıklama yapmamaları gerektiğini aktardı. Futbolcu transferleriyle ilgili çalışmalara devam edeceklerini belirten Uçar, Beşiktaş taraftarının galibiyette büyük rol oynadığını ve her koltuğun dolu olduğunu vurguladı. Ernest Muçi’nin performansını da değerlendiren Uçar, önümüzdeki sezon büyük katkı sağlayacağını düşündüklerini belirtti.

Kupa finalinin oynanacağı şehir hakkında konuşan Uçar, herhangi bir şehirde oynamaktan memnuniyet duyacaklarını ve hangi statta olurlarsa olsun ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Beşiktaşlı taraftarlara teşekkür eden Uçar, onların destekleriyle galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Feyyaz Uçar’ın açıklamalarına göre Beşiktaş’ın hedefinde Angel Di Maria gibi büyük yıldızlar olmamakla birlikte, gelecek sezon için önemli planlar yaptıkları ve takımı güçlendirmeyi hedefledikleri anlaşılıyor. Uçar, taraftarın öneminin altını çizerken, finale çıkmalarında taraftarın desteğinin büyük katkısı olduğunu belirtiyor. Gelecek sezon için transfer çalışmalarının devam edeceğini ve yeni hocanın belirlenmesi sürecinde başkanın çabalarının sürdüğünü ifade ediyor. Kupa finalinin nerede oynanacağı konusunda ise herhangi bir şehirde oynamaya hazır olduklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını söylüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Yönetiminden Angel Di Maria Açıklaması: Şaşırtıcı Detaylar Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin