1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Zor Sezona Rağmen 2 Kupa Kazandı!

Beşiktaş, Zor Sezona Rağmen 2 Kupa Kazandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, 2023-2024 sezonunda ligi 56 puanla tamamlamış olmasına rağmen Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferleriyle taraftarlarını sevindirmeyi başardı. Galatasaray, 102 puanla şampiyon olurken Fenerbahçe ise 99 puanla sezonu tamamladı ancak kupa sevinci yaşayamadı. Beşiktaş ise zor bir sezon geçirmesine rağmen Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazanarak camiayı gururlandırdı. Galatasaray’ı 5-0 yenerek Süper Kupa’yı kazanan Beşiktaş, büyük bir sevinç yaşadı. Ayrıca Beşiktaş, ilk kez Türkiye’de düzenlenen Süper Kupa organizasyonunda zafer elde etti. Daha önceki Süper Kupa zaferlerini yurt dışında yaşayan Beşiktaş, 2023-2024 sezonunda kupa sevincini Türkiye’de yaşadı.

Beşiktaş, ligde 56 puan toplamasına rağmen Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluklarıyla taraftarlarını sevindirdi. Galatasaray’ın 102 puanla şampiyon olduğu sezonda, Fenerbahçe 99 puanla sezonu tamamladı ancak kupa kazanamadı. Beşiktaş’ın zorlu bir sezonun ardından elde ettiği kupa zaferleri, camiada büyük coşku yarattı. Süper Kupa’da Galatasaray’ı 5-0 yenerek şampiyon olan Beşiktaş, Türkiye’de düzenlenen organizasyonda ilk kez kupayı müzesine götürdü. Daha önceki Süper Kupa zaferlerini yurt dışında yaşayan Beşiktaş, bu kez şampiyonluğu Türkiye’de kutladı.

Beşiktaş, 2023-2024 sezonunda ligi 56 puanla tamamlamasına rağmen Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferleriyle taraftarlarını sevindirmeyi başardı. Galatasaray 102 puanla şampiyon olurken, Fenerbahçe ise 99 puanla sezonu kapatmıştır. Beşiktaş zorlu bir sezonun ardından Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazanarak camiayı gururlandırdı. Galatasaray’ı 5-0 mağlup ederek Süper Kupa’yı müzesine götüren Beşiktaş, ilk kez Türkiye’de düzenlenen organizasyonda zafer elde etti. Daha önceki Süper Kupa zaferlerini yurt dışında yaşayan Beşiktaş, 2023-2024 sezonunda kupa sevincini Türkiye’de yaşadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Zor Sezona Rağmen 2 Kupa Kazandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin