1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Beşiktaş’ın Dibe Vuran Yıldızı Vincent Aboubakar’ın Kaderi Belli Oluyor!

Beşiktaş’ın Dibe Vuran Yıldızı Vincent Aboubakar’ın Kaderi Belli Oluyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla zor günler geçiriyor. 9 Aralık’ta Fenerbahçe’ye yenildikleri maçın ardından kadro dışı bırakılan ve Afrika Uluslar Kupası’nda sakatlanan futbolcu, 30 Ocak’ta takıma döndü. Ancak sakatlığı nedeniyle Trabzonspor ve Kayserispor maçlarını kaçırdı. 19 Şubat’ta forma şansı bulan Aboubakar, son maçında da golle buluşamadı.

Konyaspor maçında tribünlerin tepkisini çeken ve takımına katkı sağlayamayan Vincent Aboubakar, son 5 aydır golle tanışamıyor. Beşiktaş formasıyla son golünü 8 Ekim’de İstanbulspor maçında atan futbolcu, formsuzluğu nedeniyle ilk 11’de süre alamıyor. Teknik direktör Fernando Santos’un da beklediği performansı sergileyemeyen Kamerunlu oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılması gündeme gelebilir.

Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü Aboubakar, Beşiktaş formasıyla 109 resmi maça çıkarken 59 gol atıp, 14 asist yapmayı başardı. Bu sezon ise 26 maçta 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aboubakar’ın sezon sonunda kulüpten ayrılması ve makul bir bonservis bedeliyle satılması bekleniyor.

Vincent Aboubakar’ın Beşiktaş kariyeri sona erebilir. Uzun süredir formsuz ve morali bozuk olan futbolcu, teknik direktör Santos’un beklentilerini karşılayamıyor. Performansının düşüklüğü nedeniyle sezon sonunda kulüple yolları ayırılabilir. Aboubakar, Beşiktaş formasıyla gösterdiği katkılarla hatırlanacak olsa da artık yeni bir sayfa açma vakti gelebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ın Dibe Vuran Yıldızı Vincent Aboubakar’ın Kaderi Belli Oluyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin