1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Efsane Golcüsü Mario Gomez’in Son Hali Herkesi Şaşırttı!

Beşiktaş’ın Efsane Golcüsü Mario Gomez’in Son Hali Herkesi Şaşırttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Alman futbolcu Mario Gomez, futbol kariyerinin sona ermesine rağmen hala formda ve genç görünümünü koruyarak hayranları şaşırtmaya devam ediyor. Beşiktaş’ın 2015-2016 sezonundaki şampiyonluğunda büyük rol oynamış olan ve aynı sezon gol kralı olmuş olan Gomez, siyah-beyazlı taraftarlar arasında unutulmaz bir yer edinmiştir. Temmuz 2020’de futbolu bırakan 39 yaşındaki eski golcü, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile bir araya gelmiş ve o dönemki enerjisi ve formunu hala koruduğunu göstermiştir.

Mario Gomez’in hala gençlik yıllarındaki enerjisine ve dinçliğine sahip olması, Beşiktaşlı taraftarlar arasında nostaljik duygular uyandırmış ve “Gomez hala formunda!” yorumlarına neden olmuştur. Şu anda Leipzig’de teknik sorumlu olarak görev yapan Gomez’in bir gün Türkiye’ye geri dönüp dönmeyeceği ise merak konusu olarak kalmıştır. Eski Alman futbolcu, 2013-2015 yılları arasında Fiorentina’da 45 maçta 14 gol ve 5 asistlik performans sergilerken, 2015-2016 sezonunda Beşiktaş’ta forma giyerek 41 maçta 28 gol atmış ve 6 asist yapmıştır.

Mario Gomez’in son görüntüsü, sosyal medyada da büyük yankı uyandırmış ve futbolseverler arasında özlemle karşılanmıştır. Beşiktaş’ın efsane golcüsü, yıllara meydan okuyan fit ve gençlik dolu bir şekilde hayranlarını şaşırtmaya devam etmektedir. Gomez’in performansı ve fiziksel görünümü, futbol kariyerinin yanı sıra hayranlarına da ilham vermeye devam etmektedir.

Sonuç olarak, Mario Gomez’in futbol kariyerinden sonra dahi formunu koruyarak gençlik enerjisini sürdürmesi, onu Beşiktaş taraftarları arasında unutulmaz kılmıştır. Eski Alman futbolcu, yıllara meydan okuyan görüntüsü ve enerjisiyle hala spor camiasında adından söz ettirmeye devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ın Efsane Golcüsü Mario Gomez’in Son Hali Herkesi Şaşırttı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin