1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Kupa Finaline Yükselişinde Salih Uçan’ın Açıklamaları]<<"

Beşiktaş’ın Kupa Finaline Yükselişinde Salih Uçan’ın Açıklamaları]<<"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş forması giyen Salih Uçan, Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü’nü konuk etti. İlk maçın 0-0 bitmesinin ardından oynanan rövanş maçında Beşiktaş, 1-0 galip gelerek finale yükseldi. Maç sonrasında Salih Uçan, taraftara teşekkür ederek, önceki maçta yapmış olduğu çağrıya atıfta bulundu. Taraftarın inanılmaz destek gösterdiğini belirten Uçan, bu atmosferde taraftarı üzmek istemediklerini söyledi. Daha önceki maçta kupa alınması durumunda takımın morale katacağını ve bir başarı olacağını belirten Uçan, finale bir adım kaldığını dile getirdi ve mutlu olduklarını ifade etti.

Salih Uçan maç esnasında bir sakatlık yaşadı ve konu hakkında açıklama yaptı. Ayağına darbe aldığını ve bu nedenle sakatlık yaşadığını belirten Uçan, durumun ciddi olmadığını söyledi. Darbe sonucu oluşan sakatlığın tedavi edilebilir olduğunu ve maçların önünde bir engel oluşturmadığını belirtti. Oyun performansını etkilemeyen sakatlığıyla ilgili endişe etmediğini belirten Uçan, takımına olan bağlılığını ve motivasyonunu vurguladı.

Beşiktaş’ın Türkiye Kupası yarı final maçında Ankaragücü’nü mağlup ederek finale yükselmesi büyük bir başarı olarak nitelendirildi. Taraftarların desteğiyle galibiyete ulaşmanın takımın moralini yükselttiği ve final öncesinde olumlu bir atmosfer oluşmasını sağladığı belirtildi. Salih Uçan’ın liderlik ve oyun katkısının önemli olduğu vurgulanarak, takımın geldiği noktanın emek ve özveri gerektirdiği ifade edildi. Finale kalan Beşiktaş’ın, kazanarak kupayı almak için motive olduğu ve taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatmak istediği belirtildi. Takımın birlik ve beraberlik içinde hareket ederek başarıya ulaşması, Salih Uçan’ın da katkılarıyla desteklenen bir süreç olarak değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ın Kupa Finaline Yükselişinde Salih Uçan’ın Açıklamaları]<<"
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin