1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Lugano ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off maçının yayın hakları EXXEN’e geçti!

Beşiktaş’ın Lugano ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off maçının yayın hakları EXXEN’e geçti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda TSİ 21.30’da Lugano ile deplasmanda karşılaşacak. Rövanş maçı ise 29 Ağustos’ta gerçekleşecek. İlk maçın yayın hakları EXXEN tarafından satın alındı.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki maçı 22 Ağustos Perşembe günü Lugano ile oynanacak. UEFA’dan alınan bilgiye göre, Beşiktaş’ın deplasmandaki maçı TSİ 21.30’da başlayacak. Rövanş maçının tarihi henüz belirlenmedi. Lugano – Beşiktaş maçının yayın hakları ise EXXEN tarafından satın alındı.

22 Ağustos Perşembe günü, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, Lugano ile karşılaşacak. Maçın başlangıç saati TSİ 21.30 olarak açıklandı. Rövanş maçı ise 29 Ağustos’ta oynanacak. EXXEN, Lugano – Beşiktaş maçının yayın haklarını satın almış durumda.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki mücadelesi 22 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek. Lugano ile oynanacak olan bu maç, TSİ 21.30’da başlayacak. 29 Ağustos’ta yapılacak rövanş maçının saati ise henüz belirlenmedi. EXXEN, Lugano – Beşiktaş maçının yayın haklarını elinde bulunduruyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, 22 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.30’da Lugano deplasmanında mücadele edecek. Rövanş maçı ise 29 Ağustos’ta yapılacak. EXXEN, Lugano – Beşiktaş maçının yayın haklarını satın aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ın Lugano ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off maçının yayın hakları EXXEN’e geçti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin