1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Rakibi Maccabi Tel Aviv’ten Çarpıcı Açıklama: “Umarım Bize Orada İyi Bakılır!”

Beşiktaş’ın Rakibi Maccabi Tel Aviv’ten Çarpıcı Açıklama: “Umarım Bize Orada İyi Bakılır!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş takımının İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacağı önemli maç öncesi, İsrail doğumlu futbolcu Osher Davida’dan ilginç açıklamalar geldi. Davida, İstanbul’da oynanacak karşılaşma öncesinde, “Orada oynamamız gerekiyorsa yapmamız gerekeni yapacağız ve umarım bize iyi bakılır” şeklinde konuştu.

Avrupa futbolundaki ikinci önemli organizasyon olan UEFA Avrupa Ligi’nin kura çekimi, Monako’daki Grimaldo Forum’da gerçekleşti. Türkiye’yi temsil edecek 3 takımdan biri olan Beşiktaş, Eintracht Frankfurt, Ajax, Maccabi Tel Aviv, Lyon, Malmö, Bodo/Glimt, Athletic Bilbao ve Twente takımlarıyla eşleşti.

Özellikle İsrail basınında çıkan haberlere göre, Beşiktaş ile Maccabi Tel Aviv arasındaki maçın tarafsız bir sahada oynanabileceği iddia edildi. Bu haberlerin ardından Maccabi Tel Aviv’in sağ kanat oyuncusu Osher Davida, açıklamalarda bulundu. Osher Davida, “Orada oynamamız gerekiyorsa yapmamız gerekeni yapacağız ve umarım bize iyi bakılır. Her şeyin iyi olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Davida ayrıca, İstanbul’da oynamaktan mutlu olacaklarını belirtirken, heyecanlı olduklarını ve iyi takımlarla karşılaşacaklarını söyledi. Kendilerinin de iyi bir takım olduklarını göstermek için sahaya çıkacaklarını dile getirdi. Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi fikstürüne bakıldığında, Ajax, Eintracht Frankfurt, Lyon gibi güçlü rakiplerle karşılaşacakları görülmektedir.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı maçlar arasında Maccabi Tel Aviv müsabakası da bulunmaktadır. 28 Kasım tarihinde İstanbul’da oynanacak bu karşılaşma öncesinde İsrail temsilcisinin futbolcusu Osher Davida’nın yapmış olduğu açıklamalar dikkat çekmektedir. Davida’nın takımının karşılaşmayı tarafsız bir sahada oynamaya hazır olduğunu belirtmesi, maç öncesi yaşanan gerginliği daha da artırmaktadır. Beşiktaş’ın zorlu geçmesi beklenen UEFA Avrupa Ligi sürecinde, Maccabi Tel Aviv maçı özellikle büyük önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ın Rakibi Maccabi Tel Aviv’ten Çarpıcı Açıklama: “Umarım Bize Orada İyi Bakılır!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin