1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Transfer Hedefleri Ortaya Çıktı!

Beşiktaş’ın Transfer Hedefleri Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Fernando Santos ile yapılacak transferler konusunda görüştü ve 10 oyuncunun gönderilip yerlerine 4 transfer yapılması kararlaştırıldı. Yönetim, takımın direkt olarak ilk 11’inde oynayacak ve takıma fayda sağlayacak kaliteli oyuncular ile anlaşmayı planlıyor. Bu kapsamda Vincent Aboubakar’ın yerine bir santrfor transferi yapılacak, Ante Rebic’in yerine sol kanat takviyesi düşünülüyor. Ayrıca stoper ve orta saha için de transfer görüşmeleri devam ediyor.

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuları da takip ediyor. Savunma için Union Berlin’den Robin Knoche ve Atletico Madrid’den ayrılacak olan Stefan Savic’in transferi gündemde. Hücum hattında ise Monaco ile sözleşmesi sona erecek olan Wissam Ben Yedder ve Manchester United’dan ayrılacak Anthony Martial’in durumları yakından izleniyor.

Transfer çalışmaları kapsamında Beşiktaş yönetimi, takımın gelecek sezonun planlamasını yaparak kadroyu güçlendirmeyi hedefliyor. Taraftarlar da heyecanla yeni sezonun başlamasını bekliyor ve yapılacak transferlerle takımın gücünü artırmasını umut ediyor.

Beşiktaş’ın transfer radarında olan oyuncuların isimleri ve durumları hakkında detaylar gizli tutuluyor ancak siyah-beyazlı kulübün transfer döneminde aktif rol oynayacağı kesin. Fernando Santos’un da transfer konusundaki görüşleri doğrultusunda takımın güçlendirilmesi için yoğun bir çaba harcanacak.

Sonuç olarak, Beşiktaş’ın gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürdüğü ve yönetimin takip ettiği isimlerin belirlendiği biliniyor. Takımın kadrosunu güçlendirmek amacıyla yapılacak transferlerle, taraftarların ve teknik direktörün beklentilerini karşılaması hedefleniyor. Gelecek sezon için yapılan planlamaların ve transferlerin takımın başarısına olumlu yansıması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ın Transfer Hedefleri Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin