1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaşlı Futbolcu Jean Onana’dan İstanbul İddiası: “Taraftara Mesajım Var!”

Beşiktaşlı Futbolcu Jean Onana’dan İstanbul İddiası: “Taraftara Mesajım Var!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaşlı futbolcu Jean Onana, UEFA Avrupa Ligi’nde Play-Off Turu ilk karşılaşmasında Lugano ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Jean Onana, maçı değerlendirirken 3-1 öndeyken yedikleri gollerden dolayı dezavantajlı bir durumda olduklarını belirtti. Ancak İstanbul’da daha iyi bir skor alarak turu geçeceklerine inandığını ifade etti. Oyun sırasında yapılan doğru alan paylaşımının sonucunda oyunun toparlandığını belirten Onana, takımın bu sezon daha iyi bir atmosfere sahip olduğunu ve hocayla iletişiminin çok iyi olduğunu vurguladı. Ayrıca zeminin bahane olamayacağını, sahanın her iki takım için aynı olduğunu dile getirdi.

Jean Onana, maç sonucunda aldıkları 3-3’lük skorun avantajlı bir durum olduğunu düşündüğünü ifade etti. İkinci maçı evlerinde oynayacak olmalarının kendileri için bir avantaj olduğunu belirten Onana, taraftarların desteğiyle daha pozitif bir sonuçla turu geçmeyi hedeflediklerini dile getirdi. İkinci maçın daha agresif geçeceğini ve bazı koşulların kendileri lehine olacağını belirten Onana, bu koşulları değerlendirerek turu geçeceklerine inandıklarını söyledi. Ayrıca taraftarlarına seslenen Onana, Beşiktaş için ellerinden geleni yapacaklarını ve taraftarlarına turu geçireceklerine dair güvence verdiklerini belirtti.

Jean Onana’nın yaptığı açıklamalar, Beşiktaş taraftarlarına umut verirken, takımın ikinci maçta daha iyi bir performans sergileyeceğine dair beklentileri arttırdı. Onana’nın saha içindeki liderliği ve takım arkadaşlarıyla olan iletişimi, takımın birlikte hareket ederek başarıya ulaşmasında önemli bir faktör olarak öne çıktı. Maç sonrası yapılan bu açıklamalar, Beşiktaş taraftarlarının takımlarına olan desteğini arttırırken, turu geçme umutlarını da canlı tuttu. Jean Onana’nın ikinci maç öncesinde yaptığı bu açıklamalar, takımın motivasyonunu yüksek tutarken, taraftarlarıyla olan bağlarını da güçlendirdi. Turun rövanşında Beşiktaş’ın sahaya bu sözlerin de verdiği güçle çıkması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaşlı Futbolcu Jean Onana’dan İstanbul İddiası: “Taraftara Mesajım Var!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin