1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Gedson Fernandes ve Omar Colley’in Durumu Belirsizliğini Koruyor!

Beşiktaş’ta Gedson Fernandes ve Omar Colley’in Durumu Belirsizliğini Koruyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Galatasaray’la oynanan Süper Kupa maçında Gedson Fernandes’in ayak bileği burkulması ve Omar Colley’in kasık adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle belirsizlikle karşı karşıya kaldı. Süper Lig’in ilk haftasında Samsunspor ile oynayacakları maç öncesi takımın önemli isimlerinden bu iki oyuncunun durumu endişe verici.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki antrenmanda Beşiktaşlı futbolcular, ısınma programından sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla antrenmanlarını sürdürdü. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanın sonunda taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı ve yeni transfer Emirhan Topçu da ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Gedson Fernandes ve Omar Colley, antrenmanda yer alamadı çünkü Gedson’un ayak bileğindeki burkulma ve Colley’in kasık ağrısı nedeniyle tedavilerine devam edilmesi gerekiyordu. Genç oyuncular Emrecan Terzi ve Yakup Arda Kılıç da antrenmana katılamadı.

Özellikle Gedson Fernandes ve Omar Colley’in durumlarına yoğunlaşan sağlık ekibi, bu iki oyuncunun Samsunspor maçına yetiştirilmesi için ele avuca dökülmüş durumda. Tedavilerine hemen başlanan Gedson ve Colley için cuma günü netlik kazanacakları ve durumlarının o gün belli olacağı belirtildi.

Beşiktaş, Süper Kupa zaferinin ardından ligdeki ilk maçına odaklanırken önemli isimlerinden Gedson Fernandes ve Omar Colley’in sağlık durumları takımın geleceği açısından belirleyici olabilir. Bu iki oyuncunun sakatlıklarının ciddiyeti ve tedavi süreçleri, Beşiktaş’ın önümüzdeki maçlardaki performansını etkileyecek önemli bir faktör olarak göze çarpıyor. Cumartesi günü oynanacak Samsunspor maçında bu iki oyuncunun durumlarına göre Giovanni van Bronckhorst’un taktiksel tercihleri de büyük ölçüde şekillenecek gibi görünüyor. Son kararın cuma günü verileceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ta Gedson Fernandes ve Omar Colley’in Durumu Belirsizliğini Koruyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin