1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Biga’da Dehşet Veren Cinayet! Kadın Cinayetinde Şoke Eden Detaylar Ortaya Çıktı

Biga’da Dehşet Veren Cinayet! Kadın Cinayetinde Şoke Eden Detaylar Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Fırat Yıldızhan ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olan eşi Saliha Gizem Yıldızhan’ı öldürdü. İkili arasındaki tartışma sonucunda Fırat Yıldızhan, Saliha Gizem’i iple boğarak öldürdü ve cesedini Biga’daki hafriyat alanına gömdü.

Saliha Gizem’den haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, Saliha Gizem Yıldızhan’ın Fırat Yıldızhan ile otomobile binerek Lapseki’den ayrıldığını belirledi. Fırat Yıldızhan cinayeti itiraf ederek cesedin gömüldüğü yeri polise gösterdi. Cesedin bulunmasının ardından Fırat ve kardeşi Yağız Yıldızhan gözaltına alındı. Her iki sanık da tutuklandı.

Çanakkale Cumhuriyet Savcılığı, Fırat Yıldızhan hakkında ‘Tasarlayarak eşe karşı öldürme’, Yağız Yıldızhan hakkında ise ‘Tasarlayarak yakın akrabayı öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Dava süreci başladı ve ilk duruşma bugün Çanakkale 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Fırat Yıldızhan duruşmada, eşi ile sürekli tartıştıklarını ve öldürme olayının bir kavga sonucu gerçekleştiğini belirtti. Kardeşi Yağız Yıldızhan ise suçlamaları kabul etmeyerek olay sonrası cesedi gömme sürecine katıldığını itiraf etti. Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi ve duruşmayı erteledi.

Duruşma sonrası Saliha Gizem Yıldızhan’ın ailesinin avukatı Ahmet Erzi, Fırat ve Yağız Yıldızhan’ın önceki eşlerine de benzer tehditlerde bulunduğunu belirtti. Ayrıca adli tıp raporunda, Saliha Gizem’in ölümünden sonra cinsel saldırıya uğradığı bilgisine de yer verildi. Erzi, duruşmanın bir ay sonra devam edeceğini ve ailenin en ağır cezayı almaları için mücadele edeceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Biga’da Dehşet Veren Cinayet! Kadın Cinayetinde Şoke Eden Detaylar Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin