1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bilal Erdoğan’dan Gençlere İlham Veren Konuşma

Bilal Erdoğan’dan Gençlere İlham Veren Konuşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı katıldı. Gaziantep’te Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) ‘Bir Yaz Bin Gelecek’ sloganıyla düzenlediği 2024 yaz okulu lansmanı programına. Etkinliğe Birim Başkanı’nın yanı sıra; Gaziantep Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı, milletvekilleri ve öğrenciler katıldı.

Birim Başkanı, TÜGVA’nın yaz okullarının oldukça öğretici olduğunu belirtti.

Türkiye genelinde 200 binden fazla ortaokul öğrencisinin bu kamplardan faydalandığını aktaran Birim Başkanı, öğrencilerin hem eğitici hem de sportif faaliyetler ile yaz ayını iyi değerlendireceğini belirtti. Bu yaz okullarında Türkiye’nin dört bir yanında bu yaz 200 binden fazla ortaokullu çocuğun okullarda eğitmenleri eşliğinde hem dersler alacağını hem de spor yapacağını belirtti ve gelecek yıllarda da katılımlarını diledi. Türkiye’nin bu vakfının yaptığı bu çalışmalardan dolayı marjinalleştirmeye çalışmanın anlaşılabilir olmadığını belirtti ve gençlere destek olmalarını istedi.

Birim Başkanı, Cumhurbaşkanı’nın Türkiye’yi daha özgüvenli hale getirdiğini söyledi. Ayrıca gençlerin cesur ve özgüvenli olduğunu vurguladı. Dünyada yaşanan çatışmaların engellenmesi için eğitimli olunması ve çalışılması gerektiğini belirtti. Ayrıca öğrencilere Cumhurbaşkanı’yla aynı yolu izleyerek lider olabileceklerini söyledi.

Programın sonunda başarılı olan öğrencilere plaket ve ödüller verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bilal Erdoğan’dan Gençlere İlham Veren Konuşma
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin