1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bilal Erdoğan’dan Güçlü Çağrı: Filistin’e Destek Devam Etmeli

Bilal Erdoğan’dan Güçlü Çağrı: Filistin’e Destek Devam Etmeli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filistin’e Destek Platformu liderliğinde Ayasofya Meydanı’nda düzenlenen “Şehit Haniye’den son çağrı” etkinliğinde konuşan Bilal Erdoğan, İsmail Haniye’nin vefatından önceki son davetine koşarak gelip anısına sahip çıkan katılımcılara ve etkinliği düzenleyen sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Erdoğan, hain bir suikast sonucu vefat eden Haniye başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andıklarını belirtti. İsmail Haniye’nin halkının özgürlüğüne adanmış bir kahraman olduğunu ifade eden Erdoğan, liderliğinde Filistin’e destek veren Türkiye’nin yanında durmaya devam edeceklerini vurguladı.

Gazze’nin yaşadığı trajediyi anlatan Erdoğan, İsrail’in barış istemediğini ve insana dair tüm değerleri katlettiğini ifade etti. Siyonizmin insanlık dışı bir ideoloji olduğunu belirten Erdoğan, Türkiye’nin Filistin’e verdiği destekle zalimlere karşı durduğunu ve mazlumlara umut aşıladığını söyledi.

Erdoğan, İsrail’e karşı alınan tedbirlerle Türkiye’nin mazlum kardeşlerinin yanında dimdik durduğunu ve zalimlere boyun eğmediğini belirtti. Gazze’ye yapılan yardımların en fazlasını Türkiye’nin gönderdiğini ve tüm dünyaya örnek olduğunu belirtti.

TÜRGEV Başkanı Hatice Akıncı Yılmaz da eyleme katılanların coşkusunu ve umudunu dile getirdi. Gençlerin özellikle boykot konusunda duyarlı olduğunu belirten Yılmaz, bu şekilde Filistin direnişine büyük katkı sağlanacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail’e karşı açıklamalarının motivasyon sağladığını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bilal Erdoğan’dan Güçlü Çağrı: Filistin’e Destek Devam Etmeli
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin