1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bilal Erdoğan’dan İmam Hatip Okulları Spor Oyunları’na Destek

Bilal Erdoğan’dan İmam Hatip Okulları Spor Oyunları’na Destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4’üncü Geleneksel Kayseri İmam Hatip Okulları Spor Oyunları Kapanış Töreni, Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleşti. Törene Vali Gökmen Çiçek, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Dünya Etnospor Konfederasyonu ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, ilçe belediye başkanları, Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz ve öğrenciler ile aileleri katıldı. Bilal Erdoğan, Genç Kızlar kategorisinde en fazla madalyayı toplayan Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sporcularına kupa ve madalyalarını takdim etti.

Ödül töreni sonrasında konuşan Bilal Erdoğan, imam hatip okullarında sporun önemine vurgu yaparak, imam hatip liselerinin spor başarılarına değindi. Ayrıca, Paris’te yapılacak olan olimpiyat oyunlarına katılmak istediklerini belirterek, imam hatipli sporcuların başarılı olmalarını arzuladıklarını ifade etti.

Bilal Erdoğan, spor programlı imam hatip liselerindeki artışı memnuniyetle karşıladıklarını ve spor müsabakalarının Türkiye genelinde yaygınlaşmasını umduklarını dile getirdi. Ayrıca, Filistin davasına verdikleri destekten bahsederek, İsrail-Filistin meselesinde çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz ise imam hatip okullarındaki başarıları takdir ederek, Türkiye genelinde benzer spor etkinliklerinin yapılmasını dile getirdi. İmam hatip okullarının çeşitlendirilmiş eğitim programlarına vurgu yaparak, yeni dönemin başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Vali Gökmen Çiçek ise sporcuları tebrik ederek, Kayseri’deki olimpiyat etkinliğinin Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu ifade etti. Geleceğe umutla bakmaları gerektiğini vurgulayarak, emeği geçen herkesi kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bilal Erdoğan’dan İmam Hatip Okulları Spor Oyunları’na Destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin