1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı: “SGK Borcumuz Yok Ama…”

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı: “SGK Borcumuz Yok Ama…”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, belediyenin SGK borcu olmadığını açıklayarak, belediye şirketinin borcu olduğunu belirtti. Subaşı, geçmiş dönemlerde AK Parti belediyelerinde yapılan borç kesintilerinin CHP’li belediyelere yapılmadığını ve bu durumun haksızlığa sebep olduğunu vurguladı. Belediyenin hizmetlerine devam etme konusunda sıkıntılar yaşadığını ifade eden Subaşı, vatandaşların hizmet beklentisine cevap verme çabası içerisinde olduklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyelerin SGK borçları ile ilgili yaptığı açıklamaları değerlendiren Subaşı, Bilecik Belediyesi’nin SGK borcunun olmadığını belirtti. Ancak belediye şirketinin bu borcu bulunduğunu aktardı. Geçmişte AK Parti belediyelerinde yapılan borç kesintilerinin CHP’li belediyelere yapılmadığını söyleyen Subaşı, bu durumun adil olmadığını dile getirdi. CHP’li belediyelerin hizmet etme azminin engellenmemesi gerektiğini vurgulayan Subaşı, Cumhurbaşkanı’ndan daha yapıcı çözüm önerileri beklediklerini belirtti.

Sokak hayvanlarıyla ilgili yasal düzenlemelere de değinen Subaşı, CHP’nin hayvanları yaşatma politikasını desteklediğini ifade etti. Hayvanların yaşatılması, aşılanması ve kısırlaştırılmasının önemine değinen Subaşı, ekolojik dengeyi koruma çabalarının devam edeceğini söyledi. Ötanazi gibi kavramları kabul etmediklerini belirten Subaşı, hayvanlara yaşatma hakkı vermeyi amaçladıklarını dile getirdi. Bilecik Belediyesi olarak sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalar yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Subaşı, CHP’nin sokak hayvanları konusunda sunduğu önerileri desteklediklerini ve hayvanların yaşam hakkını savunduklarını belirtti. Çözüm odaklı çalışmalar yaparak hayvanların yaşamlarını sürdürmelerini sağlayacaklarını vurgulayan Subaşı, doğal yaşam alanlarının korunması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Saldırılara maruz kaldıklarını ancak bu durumları aşmaya çalıştıklarını dile getiren Subaşı, hayvanların yaşam haklarını korumak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı: “SGK Borcumuz Yok Ama…”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin