1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bina Kapısına Duvar Örülünce Şaşkınlık Yaşadılar!

Bina Kapısına Duvar Örülünce Şaşkınlık Yaşadılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toroslar ilçesinde bulunan Tozkoparan Mahallesi’nde yer alan Sadık Çiftçi Apartmanı’nda yaşayan sosyal medya fenomeni olan Özcan Başoğul ve diğer bina sakinleri, müteahhidin ortak kullanım alanını daireye dönüştürüp kiraya vermesi nedeniyle durumu mahkemeye taşıdı. Mahkeme süreci devam ederken, bazı bina sakinleri evlerine geldiklerinde giriş kapısının duvarla kapatıldığını fark ettiler. Bu beklenmedik durum karşısında şaşkınlık yaşayan sakinler, diğer tarafta yeni bir kapının açıldığını keşfettiler.

Özcan Başoğul, şehir dışında olduğu bir hasta ziyareti dönüşünde binanın giriş kapısının duvarla örüldüğünü gördüğünü belirtti. Bu durum karşısında şaşkınlık yaşadığını ve etrafta dolaşınca arka tarafta yeni bir kapının açıldığını fark ettiğini aktardı. Anlatırken, “Binamızın girişine geldiğimizde duvar örüldüğünü gördük. Bu konuda şaşkınız. İnanmayanlar oldu. Hatta ne alaka dediler. Çünkü biz komedi videoları çektiğimiz için inanmayıp şaka yaptığımızı düşünenler oldu. Lakin durum gerçek ve müteahhit binanın arka tarafına bir giriş yaptığını, binanın artık girişinin buradan olduğunu söyledi. 28. Maddeden ortak kullanım alanı ve müteahhitliğin iptali ile ilgili mahkemeye verdiğimiz süreçten sonra yaşadığımız sıkıntılar bunlar. Burada yaşlılar var, çocuklarımız var. Yani bu yapılan merdiven oldukça tehlikeli ve hiçbir tutunacak tarafı yok. Buradan aşağı düşecek insanın olası bir facia yaşamaması işten bile değil” ifadelerini kullandı.

Başka bir bina sakini olan Fatih Dinç de eve döndüklerinde kapının duvarla kapatıldığını gördüklerini belirtti. Müteahhit ile yaşanan sorunun, ortak kullanım alanının daireye dönüştürülmesi nedeniyle ortaya çıktığını dile getiren Dinç, “Bir gün akşam üzeri eve geldiğimizde binamızın kapısının olmadığını gördük. Kapının yerine maalesef duvar örmüşler. Bizim müteahhit ile bu noktaya gelmemizin sebebi; binamızın ortak kullanım alanını gasp ederek daireye çevirmesi” şeklinde konuştu.

Özcan Başoğul ve babası, olayı komik bir video çekerek anlattılar ve sosyal medyada paylaştılar. Bu video, olayı esprili bir şekilde anlatarak dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bina Kapısına Duvar Örülünce Şaşkınlık Yaşadılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin