1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Bingöl Valiliği, 3 Gün Boyunca Eylem ve Etkinlikler Yasaklandı!

Bingöl Valiliği, 3 Gün Boyunca Eylem ve Etkinlikler Yasaklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Valiliği, kent genelinde yapılacak olan eylem ve etkinliklerin 3 gün süreyle yasaklandığını duyurdu. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü PKK’nın lideri Abdullah Öcalan’a yönelik Diyarbakır’da planlanan miting nedeniyle kent genelinde eylem ve etkinliklerin 3 gün süreyle yasaklandığı belirtildi.

Açıklamada, DEM Parti’nin Diyarbakır’da 13 Ekim günü düzenlemeyi planladığı ancak valilik tarafından yasaklanan ‘özgürlük mitingine’ katılım çağrıları nedeniyle yasaklama kararının uygulandığı ifade edildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“11 Ekim 2024 günü saat 08.00’den 13 Ekim 2024 günü saat 23.59’a kadar olmak üzere 3 gün süreyle ilimiz merkezi ve ilçelerinde bireysel veya toplu olarak her türlü kanuna aykırı eylem ve etkinliklere katılıma izin verilmeyecek. Bu karar, 13 Ekim 2024 Pazar günü Diyarbakır ilinde gerçekleşecek olan ‘Özgürlük Mitingi’ konulu mitinge katılması muhtemel şahısların engellenmesi amacıyla alınmıştır.”

Öte yandan, Yunanistan’da Müslümanların yaşadıklarını konu alan ‘Mübadele’ adlı belgeselin tanıtımı için YouTube’da bir video paylaşıldı. Video, kayıp bir kuşağın hikayesini anlatıyor. Videoyu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bingöl Valiliği, 3 Gün Boyunca Eylem ve Etkinlikler Yasaklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin