1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bingöl’de Bıçaklı Saldırı: Ölü Sayısı 4’e Yükseldi

Bingöl’de Bıçaklı Saldırı: Ölü Sayısı 4’e Yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün saat 13.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Eski Hal mevkisinde gerçekleşen olayda, madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu, tartıştığı bir kişiyi bıçakla yaraladı.

Şüpheli kaçarken çevrede bulunanlara da saldırdı ve olay sonucunda 9 kişi yaralandı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Polisin başlattığı çalışma sonucunda şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırı anları yer alıyor.

Saldırı sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de hastanede vefat etti. Toplamda 4 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda, 5 kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Hayatını kaybedenlerin isimleri ise Erdal Çaparlar, Burhanettin Budancamanak, Özcan Aydın ve Fikri Carfi olarak belirtildi.

Bingöl’de meydana gelen olaya ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şüphelinin alışveriş yapmak için büfeye giden bir kişiyi bıçakladığı anlar yer alıyor.

Olayın görgü tanığı taksi şoförü Mahir Celayir, madde bağımlısı şüphelinin birçok kişiyi bıçakladığını ve daha önce cezaevine girdiğini belirtti. Celayir, saldırganın psikolojik sorunları olduğunu ve bir süre önce yanlışlıkla bir kadını ezdiğini de söyledi.

Ölenlerden Erdal Çaparlar’ın cenazesi Bediuzzaman Said Nursi Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Şehir Mezarlığı’nda gerçekleştirilen cenaze törenine Çaparlar’ın ailesi ve yakınları katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı tutuklandı ve Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bingöl’de Bıçaklı Saldırı: Ölü Sayısı 4’e Yükseldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin