1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Binlerce Kişi Bryant Park’ta Yoga Yaptı!

Binlerce Kişi Bryant Park’ta Yoga Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manhattan bölgesinde bulunan Bryant Park’ta düzenlenen yoga etkinliğine binlerce insan toplandı. Geçtiğimiz yıllarda da düzenlenen etkinlik, her yıl daha da büyük ilgi görüyor. New York’un ünlü parkında bir araya gelen vatandaşlar, hep birlikte yoga yapmanın keyfini çıkardılar. Geçtiğimiz yıl Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Hindistan Başbakanı Narendra Modi ve Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Ruchira Kamboj da yer almıştı.

Yoga etkinliği, Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen ve her yıl artan bir ilgiyle karşılanan bir organizasyon. New York’un Manhattan bölgesinde yer alan Bryant Park, bu yıl da binlerce kişiyi ağırladı. Katılımcılar, parkta bulunan yoga etkinliğine büyük bir coşkuyla katıldılar. Etkinlik, geçtiğimiz yıl Hindistan’ın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Ruchira Kamboj ve Hindistan Başbakanı Narendra Modi’nin de katılımıyla gerçekleştirilmişti.

Geçtiğimiz yıl, New York’un en önemli merkezlerinden olan Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde 9. Uluslararası dünya Yoga Günü kutlanmıştı. Bu etkinlikte, yoga tutkunları bir araya gelerek dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla birlikte yoga yapma fırsatı bulmuşlardı. Hindistan’ın önde gelen siyasetçilerinden olan Başbakan Narendra Modi ve Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Ruchira Kamboj, etkinliğe katılarak yoga tutkunlarıyla bir araya gelmişlerdi.

Bryant Park’ta düzenlenen yoga etkinliği, New York’un en önemli parklarından biri olan bu alanı yoga severler için bulunmaz bir fırsat haline getiriyor. Binlerce kişinin katıldığı etkinlik, yoga pratiğinin yaygınlaşmasına ve insanların bir araya gelerek sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemelerine olanak sağlıyor. Gelecek yıllarda da aynı coşkuyla devam etmesi beklenen etkinlik, yoga severler için vazgeçilmez bir buluşma noktası haline gelmiş durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Binlerce Kişi Bryant Park’ta Yoga Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin