1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bisikletle Yapılan Sürdürülebilir Ulaşım Etkinliği

Bisikletle Yapılan Sürdürülebilir Ulaşım Etkinliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sürekli ulaşıma dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 500 sporcu katıldı. Etkinlik iki farklı noktada gerçekleşti. Birincisi Hitit Kapısı’nda başlayan bisiklet sürüşleri Körkün mahallesinde, ikincisi ise Gaziantep Büyükşehir Belediye önünde başlayıp Festival Parkı’nda sona erdi.

Hitit Kapısı’nda başlayan etkinliğe Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ile diğer bazı yetkililer katıldı. Büyükşehir Belediyesi önündeki programa ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve İl Milli Eğitim Müdürü katıldı.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı, Hitit Kapısı’ndaki etkinlikte yaptığı konuşmada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür ederek, bisikletin günlük ulaşımda kullanılmasının önemine vurgu yaptı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ise etkinlik öncesi yaptığı konuşmada bisiklet yollarının güçlendirilmesine dikkat çekerek, Bisikleti daha yaygın hale getirmek amacıyla çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Etkinlikte, sporcuların yanı sıra parkta düzenlenen etkinlikler de ilgi gördü. Bisiklet atölyesi etkinliğinde en hızlı bisiklet birleştiren 3 gruba bisiklet hediye edildi. Ayrıca müzik dinletisi, balon katlama ve bisiklet çarkı etkinlikleri de düzenlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bisikletle Yapılan Sürdürülebilir Ulaşım Etkinliği
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin