1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bitlis’te Siyasi Arenada Büyük Sarsıntı: CHP Belediye Başkan Adayı AKP’ye Katıldı!

Bitlis’te Siyasi Arenada Büyük Sarsıntı: CHP Belediye Başkan Adayı AKP’ye Katıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitlis Belediye Başkan adayı Selim Soyugüzel, Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. AK Parti Bitlis İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Soyugüzel, CHP Belediye Başkan adaylığından çekildiğini ve partiden istifa ettiğini açıkladı. Bugün düzenleyeceği mitingin saati ile ilgili değişiklik yapıldığını iddia eden Soyugüzel, artık AK Parti Bitlis Belediye Başkan adayı Nesrullah Tanğlay’ı destekleyeceğini belirtti. Soyugüzel, partisinden ayrılmış olmaktan dolayı üzgün olduğunu ancak AK Parti’nin yanında olacağını vurguladı. AK Parti Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Soyugüzel’e destek verdiği için teşekkür etti ve seçimi kazanacaklarına olan inancını dile getirdi.

AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi, Soyugüzel’in katılımının partilerine güç kattığını belirterek, Soyugüzel’e ve ailesine hoş geldiniz dedi. AK Parti’nin her zaman samimi ve halk için siyaset yapan bir parti olduğunu vurgulayan Köstekçi, bu birlikteliğin başarılı sonuçlar getireceğine inandıklarını ifade etti. AK Parti Belediye Başkan adayı Nesrullah Tanğlay da Soyugüzel’le akraba olduklarını ve CHP ile DEM Parti arasındaki ittifakın şeffaf bir şekilde ortaya çıktığını belirtti. Tanğlay, halktan destek isteyerek 1 Nisan sabahı hizmete başlayacaklarını söyledi.

Toplantıda eski AK Parti Bitlis milletvekili Vahit Kiler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emre Güzelsoy, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Daldagül ve partililer de hazır bulundu. Soyugüzel, CHP il binası önünde yaptığı açıklamada, miting saatinin değiştirildiği ve DEM Parti’ye satıldığı iddiasında bulunmuştu. Bu durumun CHP ve DEM Parti arasındaki gizli anlaşmayı ortaya koyduğunu savunan Soyugüzel, halktan hizmete ve Cumhurbaşkanı’na destek istemişti. Toplantının sonunda Köstekçi, Soyugüzel’e AK Parti rozetini taktı ve birlik mesajı verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bitlis’te Siyasi Arenada Büyük Sarsıntı: CHP Belediye Başkan Adayı AKP’ye Katıldı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin