1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Yeni Transfer Rafa Silva İle İlgili Özel Antrenman!

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Yeni Transfer Rafa Silva İle İlgili Özel Antrenman!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde akşam antrenmanına yeni transfer Rafa Silva da katıldı. Eksik olan Omar Colley, Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku, Ernest Muçi ve tedavi için yurt dışında bulunan Ante Rebic’in yanı sıra Leganes’e transferi gündemde olan Valentin Rosier ise antrenmana katılmadı. Amir Hadziahmetovic ve Tayyip Talha Sanuç ise bireysel programları doğrultusunda çalıştı.

Antrenmanın başında teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde koşularla başlayan oyuncular, daha sonra gruplara ayrılarak farklı çalışmalar yaptı. Bir grup ayak tenisi oynarken diğer grup ise pas ve top kapma çalışmaları gerçekleştirdi. Gruplar arasında dönüşümlü olarak katıldıkları antrenmanda istasyon idmanları da yapıldı.

Siyah-beyazlı takımın antrenmanı yarın da devam edecek. Yeni transfer Rafa Silva’nın da uyum süreci için antrenmanlara devam etmesi bekleniyor. Eksik olan oyuncuların ise en kısa sürede takıma dönmesi ve antrenmanlara katılmaları planlanıyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman ışığında, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un takım üzerindeki çalışmaları ve taktiksel oyun planlarına ilişkin de belirgin gelişmeler yaşanmaktadır. Oyuncular arasındaki uyum, antrenmanlarda gösterdikleri performans ve takımın genel moral durumu da antrenmanlarla birlikte yükselmektedir.

Siyah-beyazlı takımın Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenmanları, taraftarlar tarafından da ilgiyle takip edilmektedir. Takımın hazırlık sürecindeki gidişatı ve yapılan antrenmanlardaki detaylar, taraftarlar tarafından merakla beklenmektedir. Yeni transfer Rafa Silva’nın performansı ve takıma uyumu da taraftarların büyük ilgisini çekmektedir. Takımın lig ve kupa mücadelelerine hazırlık süreci, antrenmanlarla birlikte hızla devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Yeni Transfer Rafa Silva İle İlgili Özel Antrenman!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin