1. Haberler
  2. Spor
  3. Bodrum FK, Süper Lig’e Murat Sipahioğlu İle Giriş Yapıyor!

Bodrum FK, Süper Lig’e Murat Sipahioğlu İle Giriş Yapıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bodrum FK, Süper Lig’e ilk kez katılacak ve yeni transferini duyurdu. Geçen sezon Hacettepe forması giyen savunma oyuncusu Murat Sipahioğlu, kulübe katıldı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Ankaragücü altyapısından yetişen 22 yaşındaki Sipahioğlu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Geçen sezon Hacettepe’de oynayan oyuncu, toplamda 1900 dakika süre almıştı.

Bodrum Futbol Kulübü, Süper Lig’e ilk kez katılacak. Yeni transferleri arasında yer alan 22 yaşındaki savunma oyuncusu Murat Sipahioğlu, Hacettepe’den transfer edildi. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, genç futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapıldığı duyuruldu. Ankaragücü altyapısından yetişen Sipahioğlu, geçen sezon Hacettepe formasıyla 1900 dakika sahada kalmıştı.

Bodrum FK, Süper Lig’de ilk kez mücadele edecek ve kadrosuna genç yetenek Murat Sipahioğlu’nu kattı. Geçen sezon Hacettepe forması giyen savunma oyuncusu, Bodrum FK’ye transfer oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, Ankaragücü altyapısından yetişen 22 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapıldığı bildirildi. Geçen sezon Hacettepe’de başarılı bir performans sergileyen Sipahioğlu, 1900 dakika sahada kalmıştı.

Süper Lig’in yeni takımı Bodrum FK, transfer atağını sürdürüyor. Son olarak Hacettepe forması giyen genç savunma oyuncusu Murat Sipahioğlu, Bodrum FK’ye transfer oldu. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, 22 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Sipahioğlu, Ankaragücü altyapısından yetişmiş ve geçen sezon Hacettepe’de önemli bir rol üstlenmişti.

Bodrum Futbol Kulübü, Süper Lig’e ilk kez katılacak ve genç futbolcu Murat Sipahioğlu’nu transfer etti. Geçen sezon Hacettepe forması giyen savunma oyuncusu, Bodrum FK’nın yeni oyuncusu oldu. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 22 yaşındaki Sipahioğlu ile 4 yıllık sözleşme yapıldığı açıklandı. Geçen sezon Hacettepe’de başarılı bir performans sergileyen oyuncu, 1900 dakika sahada kalmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bodrum FK, Süper Lig’e Murat Sipahioğlu İle Giriş Yapıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin