1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bodrum’da Tersane Faciası: Orman Yangını 100 Milyon TL Zarara Yol Açtı!

Bodrum’da Tersane Faciası: Orman Yangını 100 Milyon TL Zarara Yol Açtı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki İçmeler Mevkii’ndeki bir tersanede gece yarısı çıkan yangın büyük bir felakete sebep oldu. Yangın sonucunda tersanede milyonlarca liralık maddi zarar oluşurken, bir işçi de yaralandı. Olay, Ali Ege’ye ait Efe Tersanecilik ve Yatçılık Mobilya Atölyesi’nde meydana geldi. Saat 02.00 civarında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüyerek diğer alanlara sıçradı. Yangını söndürmeye çalışan işçilerden biri yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yangın ihbarı üzerine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Ayrıca polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak yangının kontrol altına alınmasını sağladı. Alevlerin diğer tersanelere sıçramaması için büyük çaba harcandı. Yangın sırasında sık sık patlamalar meydana geldi ve yangının söndürülmesi oldukça zorlu bir süreç haline geldi.

Tersane sahibi Ali Efe ise yangını yaşlı gözlerle izlerken büyük bir şaşkınlık ve üzüntü içindeydi. Yangın, ahşap mobilyaların üretildiği atölyeyi tamamen kullanılamaz hale getirirken, olay yerindeki soğutma çalışmaları sabah saatlerine kadar devam etti. Yetkililer, yangının sebebi ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, maddi zararın 100 milyon TL’nin üzerinde olduğu tahmin edildi.

Bu büyük felaket, bölgedeki işletmecileri ve çalışanları derinden etkiledi. Tersane ve mobilya atölyesinde meydana gelen yangın, sadece maddi kayıplara neden olmakla kalmadı, aynı zamanda bir işçinin de yaralanmasına sebep oldu. Yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte bölgedeki güvenlik önlemleri arttırılarak benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirler alınmaya başlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bodrum’da Tersane Faciası: Orman Yangını 100 Milyon TL Zarara Yol Açtı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin