1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bodrum’da zengin su altı dünyası keşif için sizi bekliyor!

Bodrum’da zengin su altı dünyası keşif için sizi bekliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bodrum ilçesinde zengin su altı dünyası, dalış tutkunları için keşif dalışları sunuyor.

Eşsiz doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken turistik ilçe, su altı zenginliğiyle de ilgi çekiyor. Dalış tutkunları, farklı dalış noktalarında derin mavilikleri keşfederken keyif alıyor.

Su altı dünyasını görmek isteyenler, koylarda başlayan dalışların yanı sıra küçük ve büyük resife dalış tekneleriyle ulaşıyor.

Yeşil ile mavinin buluştuğu koylarda berrak sularda dalışa başlayan profesyoneller ve su altı dünyasını ilk defa keşfeden amatörler, balıklarla yüzerek eşsiz bir su altı deneyimi yaşıyor.

Dalış eğitmeni Tolga Dokumacı, Bodrum’un canlı dalış noktalarına sahip olduğunu belirtiyor ve yerli ve yabancı dalış tutkunları tarafından tercih edildiğini vurguluyor.

Bodrum su altı dünyasının Türkiye’nin en canlı dalış noktalarından biri olduğunu söyleyen Dokumacı, “Çeşitli canlıları barındırdığı için çok farklı ve güzel bir deneyim sunuyor. Yerli ve yabancı dalışçılar Bodrum’un su altı zenginliklerini görmek için burayı tercih ediyor” diyor.

Tatilci Melih Sarıgül, Bodrum’da ilk kez dalış yaptığını ve herkese tavsiye ettiğini ifade ediyor. Otuz metre derinliğe kadar indiklerini belirten Sarıgül, “Su altı çok berrak, görüş net ve canlılık mükemmel. Çeşitli balıklar gördük” diyor.

Bodrum’da yaşayan Yaşar Üçoğlu balıklarla yüzmekten keyif aldığını söylüyor. İlk su altı dalışını gerçekleştiren Üçoğlu, “4-5 metre derinliğe indik, yaklaşık 25 dakika su altında keyifli vakit geçirdik. Fazla derine inmeden balıkları görebildik” diyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bodrum’da zengin su altı dünyası keşif için sizi bekliyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin