1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bolu Belediyesi’nden çöp atanlara 14 bin liraya kadar ceza!

Bolu Belediyesi’nden çöp atanlara 14 bin liraya kadar ceza!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediyesi, çöplerini yere atan ve çevreye zarar veren kişilere yönelik idari para cezası uygulama kararı aldı. Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuyla ilgili dün akşam saatlerinde açıklama yaptı ve yere çöp atanlara 593 liradan 14 bin 407 liraya kadar ceza kesileceğini duyurdu.

Bu karara destek verenler olduğu kadar, ceza miktarını fazla bulanlar da oldu. Destekleyenler arasında Ayhan Erhan yer alırken, “Tanju Özcan’ın aldığı kararı destekliyoruz. Geçen sene Bolu’nun Türkiye’nin en temiz ili seçildiği düşünülürse, bu kararın devamını istiyoruz. Herkes çöplerini yere atmamalı” şeklinde konuştu.

Cezanın yüksek olduğunu düşünenler arasında ise Bedirhan Kaya vardı. Kaya, “Bu ceza miktarı fazla. Ufak bir hatadan dolayı böyle yüksek bir ceza verilmesi mantıklı değil. Ehliyetini kaybeden bir kişi bile daha az ceza alırken bu rakamlar fazla” diyerek düşüncesini dile getirdi.

Cöplerini sokağa atanlara ceza verilmesi gerektiğini savunan Rafet Çilesiz ise, “Evsel atıklarını sokağa atanlara ceza kesilmeli ancak 14 bin lira çok fazla” şeklinde görüş belirtti.

Cezanın 60 bin lira olması gerektiğini savunan Recep Orakçı ise, “60 bin lira gibi caydırıcı bir ceza verilmeli. Ben çöpleri kendi elimle toplayıp çöpe atıyorum” dedi.

Temiz bir çevre için kararı desteklediğini belirten Emirhan Korcuklu da, “Çevremizi temiz tutmak önemli, bu kararı destekliyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bolu Belediyesi’nden çöp atanlara 14 bin liraya kadar ceza!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin