1. Haberler
  2. Ankara
  3. Bolu Dağı Tüneli’nde Korkunç Kaza: Aile Yaralandı, Sürücü Gözyaşlarına Boğuldu!

Bolu Dağı Tüneli’nde Korkunç Kaza: Aile Yaralandı, Sürücü Gözyaşlarına Boğuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kazanın, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde meydana geldiği bilinmektedir. Araçta bulunan sürücü Ramazan T. direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolü kaybederek kaza yaptı. Kontrolden çıkan araç, tünel içerisinde önce kaldırıma ardından acil çıkış kapısına çarptı. Kazada sürücü Ramazan T. ile eşi ve kızı yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilerek sağlık, polis, jandarma ve karayolları ekipleri bölgeye sevk edildi. Karayolları ekipleri tarafından Ankara istikameti trafiğe kapatıldı.

Yaralılar için sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Ambulansa bindirilen Ramazan T. kaza sonrasında duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Karayolları ekipleri tünel içinde gerekli düzenlemeleri yapıp yolun tek şerit olarak trafiğe açılmasını sağladılar.

Bolu Dağı geçişinde uzun araç kuyrukları oluştuğu gözlendi. Ancak kazaya karışan aracın kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Can ve mal kaybının yaşanmadığı kazadan sonra güvenlik önlemleri alındı ve trafiğin akışı tekrar normale döndü. Kazanın nedeni sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi olarak belirtilirken, yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu bilgisi verildi.

Sonuç olarak, Bolu Dağı Tüneli geçişinde meydana gelen kazada sürücü ve ailesinin yaralanmasıyla trafikte geçici olarak aksamalar yaşandı. Ancak olay yerine müdahale eden ekiplerin hızlı ve etkili çalışmalarıyla trafik akışı normale döndü ve kaza sonrası yaşanan can ve mal kaybının önlenmesi için gerekli önlemler alındı. Güvenlik önlemlerinin sıkılaştırılmasıyla benzer kazaların tekrar yaşanmaması için gerekli adımların atılması önem arz etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bolu Dağı Tüneli’nde Korkunç Kaza: Aile Yaralandı, Sürücü Gözyaşlarına Boğuldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin