1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Bolu’da TEM Otoyolu’nda Tırın Dorsesine Çarpan Otomobilde 5 Yaralı!

Bolu’da TEM Otoyolu’nda Tırın Dorsesine Çarpan Otomobilde 5 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, 16 AK 003 plakalı tırın emniyet şeridine park etmesi sonucu meydana geldi. Yusuf B. yönetimindeki 34 UM 0240 plakalı otomobil, tırın dorsesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazanın oluştuğu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişindeki Kuzören köyü mevkiine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Olayın ardından kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Otomobilin ağır hasar aldığı kazada, yaralanan 5 kişiye olay yerine gelen 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerince ilk müdahale yapıldı. Yaralı vatandaşlar, tedavileri için ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Kaza sonucunda tırın park etmesi ve otomobilin dorse kısmına çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kazanın yaşandığı olay yerindeki trafik akışı geçici olarak durdurulurken, bölgeye sevk edilen polis ekipleri kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Tır sürücüsü Ali B. ve otomobil sürücüsü Yusuf B. ifadeleri alınmak üzere polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Kaza nedeniyle oluşan hasarın tespiti ve soruşturmanın adil bir şekilde sonuçlandırılması amacıyla polis ekipleri görevlerini titizlikle yerine getirdi.

Kaza sonrası bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, olası yangın veya diğer tehlikeleri önlemek amacıyla gerekli tedbirleri aldı. Olay yerindeki hasarlı araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından, TEM Otoyolu’nda normal trafik akışı tekrar sağlandı. Kaza sonrası yaralı vatandaşların durumlarının stabil olduğu ve tedavilerine devam edildiği bilgisi verildi. Kaza nedeniyle yoğunlaşan trafik akışı, polis ekiplerinin yönlendirmeleri ile kontrol altına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bolu’da TEM Otoyolu’nda Tırın Dorsesine Çarpan Otomobilde 5 Yaralı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin