1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Boşanma aşamasındaki eşi vahşice öldürdü, şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı!

Boşanma aşamasındaki eşi vahşice öldürdü, şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21 Aralık 2023 tarihinde, İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Yalı Mahallesi’nde bulunan 6434 Sokak’taki Sedat Kahraman Parkı’nda korkunç bir olay yaşandı. Serdar Karamus isimli bir kişi, işsiz olduğu belirtilen eşi Gözde Karamus’u boşanma sürecindeyken parkta pusuya düşürdü. Bir süre sonra tabancasını çekerek üç el ateş eden Serdar, eşini sırtı ve başından vurdu. Daha sonra tabancayı kendi çenesinin altına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Çevrede bulunanlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gözde ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Serdar ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve daha sonra tutuklandı.

Gözde Karamus, İzmir’deki Sasalı Mezarlığı’nda defnedilirken, Serdar hakkında Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Eşi kasten öldürme’ suçundan ‘ağırlaştırılmış müebbet’ cezası talep eden bir iddianame hazırlandı. Ayrıca ‘Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma’ suçundan da 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianame, Karşıyaka 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi ve dava süreci başladı.

Gözde Karamus’un emekli Kıbrıs gazisi babası Yüksel Madi, kızının ve damadının ev eşyalarını taksitle aldığını ve son taksiti birkaç gün önce tamamladığını belirtti. Madi, savcının talep ettiği cezanın hak ettiklerini bulmalarını istedi ve Serdar’ın sadece kızını öldürmekle kalmayıp, öncesinde 3 yıl boyunca ağır işkenceler yaptığını ifade etti. Serdar’ın normal bir insanın yapmayacağı işkenceleri Gözde’ye uyguladığını ve en ağır cezayı hak ettiğini dile getirdi. Madi, eşinin ve kendisinin de bu şekilde içlerinin rahatlayacağını belirtti.

Bu korkunç olay, Karşıyaka’da büyük yankı uyandırdı ve toplumda infial yarattı. Gözde Karamus’un ölümü, aile fertleri ve çevresindeki insanlar üzerinde derin bir üzüntü yarattı. Serdar’ın ise adalet önünde hesap vermesi bekleniyor ve mahkeme süreci heyecanla takip ediliyor. Bu acı olay, toplumda kadına yönelik şiddetin vahşetini bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Boşanma aşamasındaki eşi vahşice öldürdü, şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin