1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Silahla Öldüren Harun Gül Hakim Karşısında!

Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Silahla Öldüren Harun Gül Hakim Karşısında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Arnavutköy’de, boşanma sürecinde olan eşi Serpil’i sokak ortasında ruhsatsız silahla öldüren Harun Gül, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. Mahkemeye sanık Gül, maktulün ailesi, tarafların avukatları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı katıldı.

Sanık Gül, maktulü kasten öldürmek istemediğini öne sürdü. Ruhsatsız silahını 2021 yılında Eminönü’nden aldığını belirten sanık, eşine boşanma davası açtığını ve uzun süre görüşmediklerini anlattı. Olay günü eşiyle evde tartışmadıklarını, sabah olduğunda Serpil’in çocuklarını görmek istediğini söyleyerek eve geldiğini ifade etti.

Mahkeme heyeti, çocukların ifadelerinde babalarının annelerini göndermemek için yalvardığı yönünde beyanda bulunduğunu belirtince sanık, böyle bir durumun olmadığını iddia etti. Maktulün annesi ise sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Cinayetten sonra olay yerine giden polis memuru, maktulün yerde vurulmuş yattığını ve sanığın silahla beklediğini ifade etti. Olay yerindeki vatandaşların sanığa müdahale etmeye çalıştığını anlatan polis, sanığın daha sonra emniyete götürüldüğünü belirtti.

Duruşmada cinayet anına ait görüntüler izlendikten sonra sanık, aleyhine olan hususları kabul etmediğini söyledi. Maktulün kardeşi de sanığın suçunu kabul etti ve cinnet iddiasını reddetti.

Cumhuriyet savcısı, Harun Gül’e “eşe ve kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme” ile “ruhsatsız silahlarla mermileri bulundurma” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Sanık avukatları ise savunma için süre talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 19 Eylül’e erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Silahla Öldüren Harun Gül Hakim Karşısında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin