1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Boşanmak Üzere Olan Çiftin Dramı

Boşanmak Üzere Olan Çiftin Dramı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam saatlerinde Fatih Mahallesi Şehit İsmail Dağ Sokak’ta meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olan 2 çocuk babası Recep Ok, eşi Fadimana Ok ve kayınpederi Mehmet A. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Recep Ok göğüs ve karın bölgesine 3 kurşun isabet ederken, Fadimana Ok ise göğsüne 1 kurşunla yaralandı. Olayın ardından kaçan Mehmet A.’nın ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri tarafından arandığı belirtildi. Yaralılar ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Maalesef, Fadimana Ok hastanede hayatını kaybetti. Recep Ok ise ameliyat edilerek yoğun bakım ünitesine alındı ve durumunun ciddiyetini korudu.

Aynı gün içinde yaşanan tartışmanın şikayet üzerine Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne taşındığı ve ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda Mehmet A. saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Polis, soruşturma kapsamında ele geçirilen silaha el koydu. Mehmet A.’nın ifade işlemleri devam ederken, olayın detayları hakkında araştırmalar sürdürülmektedir. Ayrıca yaralı olan Recep Ok’tan da parmak izi alındığı öğrenildi.

Fadimana Ok bugün Yenikent Belde Mezarlığı’nda defnedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Boşanmak Üzere Olan Çiftin Dramı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin